1. Home
  2. Actualitat
  3. Ford i la Fundació ONCE posen en marxa el Pla Adapta
Ford i la Fundació ONCE posen en marxa el Pla Adapta

Ford i la Fundació ONCE posen en marxa el Pla Adapta

0
1

Ford i la seva xarxa de concessionaris han signat un acord amb la Fundació ONCE pel qual es comprometen a col·laborar en el desenvolupament de l’accessibilitat a la mobilitat per a tothom. En el transcurs de l’acte s’han presentat el Pla Adapta, un programa enfocat en l’accés a l’automòbil, que propicia una caravana de vehicles adaptats que recorrerà Espanya i que permetrà a les persones amb discapacitat provar un vehicle abans de comprar-lo.

Conveni Ford amb ONCE (web)

El Pla Adapta és un programa dirigit a millorar l’accés a la mobilitat de les persones amb discapacitat  a través de l’adaptació dels vehicles i de la utilització de les noves tecnologies que aquests ofereixen.

El Pla Adapta recorrerà 15 ciutats en els pròxims sis mesos i gràcies a ell les persones que necessitin un vehicle, o els familiars o cuidadors que ho precisin per traslladar  persones amb discapacitat, podran provar un vehicle adaptat abans de comprar-lo,  una circumstància que,  avui en dia, és gairebé inexistent i en què Ford és pionera.

Els vehicles de la caravana de Pla Adapta compten amb diferents modificacions que permeten cobrir les necessitats del 80 per cent de les persones amb discapacitat autoritzades a conduir. En altres hi haurà vehicles compatibles amb la utilització de cadira de rodes, amb comandaments al volant, o equipats amb seients que surten del vehicle i faciliten l’accés als seus conductors o ocupants. Però a més, gràcies a l’ús de la tecnologia aquests vehicles disposen de sistemes d’ajuda extra per als conductors tals com el sistema assistit d’aparcament, el de detecció d’obstacles o el control per veu.

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *