1. Home
  2. Actualitat
  3. Ford ja té a punt la seva nova gamma propulsada per autogas
Ford ja té a punt la seva nova gamma propulsada per autogas

Ford ja té a punt la seva nova gamma propulsada per autogas

0
0

Ford llança la seva nova gamma de vehicles propulsats per Autogas (GLP), integrada pels models Fiesta, B-MAX, Focus i C-MAX. Aquests models, que són idèntics als seus homòlegs empesos per combustibles convencionals tant en motorització com en comportament dinàmic, tecnologia avançada i màxims nivells de seguretat, ofereixen una reducció substancial en les emissions de NOx i CO2, una major autonomia de combustible, a més d’un menor cost de propietat.

Ford Autogas

Ford ofereix l’opció d’escollir entre quatre tipus de carrosseria i dos nivells d’acabat, el que permet una perfecta adaptació a les necessitats de cada usuari: la gamma Autogas es llança en acabats Trend i Titanium per als models Fiesta, B-MAX, Focus i CMAX. Pel que fa a motorització, en el cas del Fiesta i B-MAX està disponible per al motor de gasolina Duratec 1.4, i sobre la base del motor de 1.6 Ti-VCT per al Focus i C-MAX. La preparació dels vehicles Ford Autogas es realitza directament a la fàbrica, per la qual cosa tots els models compten amb la garantia Ford de 2 anys.

Un dels grans avantatges d’aquesta gamma de vehicles és que són bifuel, és a dir, que compten amb dos dipòsits, un de gasolina i un altre d’Autogas que poden alimentar indistintament el motor, només cal seleccionar el combustible que es desitgi a través d’un interruptor situat a l’interior del vehicle. D’aquesta manera, si s’esgota un combustible el vehicle pot funcionar sense cap problema amb l’altre. El resultat és una autonomia estesa que en el cas de Ford es situa en tots els casos per sobre dels 1.200 km i, que pot arribar als 1.400 km si es va amb un Focus.

Els preus de la gamma Ford Autogas són a partir de 17.600 euros.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *