Ford Kuga FHEV: Confortable i autorrecargable

La versió híbrida completa del SUV de Ford aconsegueix una autonomia de fins a 1.000 km sense necessitat d’endolls i amb una resposta convincent

Text: Daniel Balcells / Fotos: Ford

El nou Ford Kuga Hybrid permet plantar cara a les mecàniques dièsel pel seu rang d’autonomia, de fins a 1.000 km (un 30% major que la de la versió híbrida endollable) amb unes dades de consum combinat de 5,4 l/100 km i unes emissions de CO₂ de 125 g/km.

El seu sistema de propulsió, amb una potència total de 190 CV, proporciona una acceleració suau i lineal, al mateix temps que canvia automàticament entre la manera elèctrica pura, l’híbrid o el de gasolina, amb el suport d’un controlador del generador redissenyat.

L’última generació de la transmissió automàtica Power-Split ajusta les relacions per a obtenir un rendiment i un consum òptims, a més d’augmentar la diversió gràcies a la funció de simulació de canvi, que emula les marxes d’una caixa convencional.

El Hybrid és el primer Kuga a combinar un sistema de propulsió electrificat amb l’avantguardista tecnologia opcional de Tracció Integral Intel·ligent AWD de Ford per a poder gaudir de la confiança addicional que suposa comptar amb l’extra d’aferrament d’un 4X4.

Amb un motor de gasolina 2.5 litres de cicle Atkinson i una bateria de 1,1 kWh, recupera energia automàticament gràcies a la recàrrega regenerativa en arrencar o en frenar, sense necessitat d’haver de connectar-ho a la xarxa, per la qual cosa resulta molt còmode i convenient.

Per a més informació www.grupcovesa.com

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Volvo XC40 Recharge Elèctric Pur: Agradables prestacions

Volvo XC40 Recharge Elèctric Pur: Agradables prestacions

Volvo torna a posar totes les cartes a sobre de la taula

Posterior
Citroën AMI: Llibertat de moviments

Citroën AMI: Llibertat de moviments

Aquest ‘objecte de mobilitat’ 100% elèctric, amb una autonomia de 75

També et pot interessar
Total
0
Share