1. Home
  2. Actualitat
  3. FORD KUGA Hybrid – Re-evolució SUV
FORD KUGA Hybrid – Re-evolució SUV

FORD KUGA Hybrid – Re-evolució SUV

0
0

La nova generació del Kuga destaca per les seves eficients versions electrificades, com és el cas d’aquest rutilant Plug-In Hybrid, híbrid endollable. Però no sorprèn només per aquest detall… I és que la marca de l’oval ha creat un SUV ideal per a les persones que gaudeixen quan condueixen, amb una nova estructura, molt lleugera i eficaç, que aconsegueix oferir als ocupants un comportament realment extraordinari.

Amb unes proporcions d’allò més elegants, el disseny del nou Kuga emana fluïdesa en totes les seves formes, lluint una estampa realment inconfusible, amb detalls esportius (com la doble sortida d’escapament segons versions) que denoten, a més, la seva agressivitat a nivell global.

 

Amb un interior ampli i acollidor, amb banqueta posterior que s’adapta a tota mena de necessitats, disposa d’un equipament de sèrie d’alta volada, on destaquen la consola digital d’instrumentació totalment personalitzable de 12,3 polzades i pantalla tàctil de 8 polzades amb un tractament gràfic molt visual. A més, pot equipar el sorprenent Ford Co-Pilot 360, amb múltiples tecnologies d’ajuda a la conducció, FordPass Connect per a un infoentreteniment d’avantguarda i assistent de precol·lisió amb detecció de vianants.

 

Gràcies a la fusió perfecte de gasolina i electricitat, el Kuga és un model molt resolutiu. Totalment carregat, el Kuga PHEV pot fer fins a 56 quilòmetres exclusivament amb energia elèctrica, aconseguir una autonomia combinada de 748 km i tot, amb un rendiment molt interessant i una finesa de funcionament molt subtil. Quan a sensacions del xassís, destaca per ser un SUV realment divertit, assimilant-se més a un turisme que a un tot terreny, amb una direcció ràpida i precisa i un equip de frenada de bon tacte i efectivitat.

 

 

 

Més informació a Grup Covesa

 

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *