Ford Kuga Pluig-in Hybrid: d’una a dotze recàrregues setmanals per adaptar-se a tot

El Ford Kuga Plug-in Hybrid ofereix una autonomia de conducció purament elèctrica de 64 quilòmetres WLTP, que arriben fins als 88 km en cicle urbà, gràcies al seu motor elèctric de baix consum (14,8 kWh/100 km WLTP) i a una capaç bateria d’ió-liti de 14,4 kWh.

Aquest model ofereix als seus propietaris la possibilitat de circular en manera elèctrica en la majoria dels seus recorreguts quotidians i d’aprofitar l’àmplia autonomia que li atorga el seu eficient motor de gasolina de 2,5 litres i quatre cilindres de cicle Atkinson per a desplaçaments molt llargs.

“El nostre Kuga Plug-in Hybrid ofereix el millor de tots dos mons, i el fet que s’hagi venut més que cap altre PHEV a Europa suggereix que hem donat amb la recepta adequada”, assegura Glen Goold, director de la línia de vehicles Ford Kuga. Aquest model està reeditant en 2022 el seu èxit com a híbrid endollable més venut a Europa, i més de 23.000 clients ja han rebut un enguany, amb un volum de vendes que supera en més del 28% al següent PHEV més venut. La seva última novetat és el paquet Black Kuga ST-Line X, que inclou una sèrie de millores exteriors, així com la disponibilitat d’una nova opció de seients confort.

No és d’estranyar que les vendes de turismes PHEV estiguin augmentant en tota Europa conforme un nombre cada vegada major de clients descobreixen com poden gestionar les seves necessitats de conducció de manera còmoda i rendible. “Ford està compromès amb un futur electrificat, i cotxes com el Kuga Plug-in Hybrid estan ajudant els clients a fer aquest pas amb nosaltres”, conclou Glen Goold.

Els conductors del Kuga Plug-in Hybrid maximitzen el seu ús elèctric

Però com usen el seu Kuga Plug-in Hybrid els milers de conductors europeus que ja gaudeixen dels seus avantatges? En Ford creiem fermament que els nostres clients compren vehicles híbrids per a beneficiar-se dels avantatges de conduir amb energia elèctrica, i les nostres dades mostren que els clients del Kuga Connector Hybrid estan disposats a utilitzar els seus cotxes en manera elèctrica tant com els és possible. La distància mitjana recorreguda per dia i el nombre de viatges de més de 100 quilòmetres van arribar al seu màxim durant els mesos d’estiu de juliol, agost i setembre, la qual cosa suggereix que els clients aprofiten la conducció híbrida de gasolina-elèctrica del model per a gaudir de les seves vacances i activitats d’estiu.

L’anàlisi de les dades anònimes dels clients del Kuga Connector Hybrid en tota Europa mostra que la distància mitjana anual recorreguda va ser d’una mica més de 10.000 quilòmetres, una mitjana de 27 quilòmetres diaris. També revela que els conductors del Kuga Plug-in Hybrid són partidaris de mantenir el seu vehicle carregat, amb 71 esdeveniments de càrrega cada 100 dies de conducció de mitjana (una mitjana de càrrega cada 1,42 dies). Gairebé la meitat de les recàrregues tenen lloc durant la nit i l’estat mitjà de càrrega en endollar el cotxe era del 30%.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Nous Porsche 718 Style Edition: L’estil es té, no es crea

Nous Porsche 718 Style Edition: L’estil es té, no es crea

Amb la sèrie Style Edition, Porsche presenta ara una variant exclusiva per als

Posterior
CORVE celebra la seva trobada anual i entrega del XVè guardó Narcís Casas i Masgrau 

CORVE celebra la seva trobada anual i entrega del XVè guardó Narcís Casas i Masgrau 

La trobada que ha coincidit amb la celebració del 45è aniversari, va congregar

També et pot interessar
Total
0
Share