1. Home
  2. Actualitat
  3. Ford llança unes noves pantalles de protecció que mantenen la distància social dins el vehicle
Ford llança unes noves pantalles de protecció que mantenen la distància social dins el vehicle

Ford llança unes noves pantalles de protecció que mantenen la distància social dins el vehicle

0
0

Ford ha anunciat una nova gamma de pantalles de protecció que poden muntar d’una forma ràpida i fàcilment en una àmplia selecció de vehicles comercials de la companyia, dissenyades per ajudar els operadors a complir amb els requisits de distanciament social i oferir una major tranquil·litat als ocupants.

Dissenyats amb operadors d’autobusos escolars, serveis de trasllat de pacients, transport accessible i taxis, les pantalles estan pensades com a complement a l’equip de protecció personal (EPI) i els protocols d’higiene existents dels operadors, i poden instal·lar-se a configuracions que s’adaptin a especificacions individuals.

 

Com a part de la gamma oficial d’accessoris Ford, els clients aviat podran demanar les pantalles -que han passat les rigoroses proves de seguretat, qualitat i durabilitat de Ford- a través dels concessionaris Ford.

 

“Els operadors de vehicles comercials s’han enfrontat a reptes sense precedents en 2020 i s’estan adaptant a les noves normatives mentre que continuen prestant els seus serveis vitals a les nostres comunitats i a l’economia”, ha assegurat Owen Gregori, director de Postvenda de Vehicles Comercials de Ford Europa. “Les nostres noves pantalles de protecció proporcionen un suport addicional als nostres clients perquè puguin seguir operant en circumstàncies difícils, oferint als conductors i passatgers una major tranquil·litat mentre treballen i viatgen”.

 

Les pantalles impermeables estan fetes de plàstic de clorur de polivinil (PVC) transparent amb corretges integrades per a una instal·lació senzilla, i poden desinfectar com a part dels procediments de desinfecció de l’interior dels operadors.

 

Les ventoses extraïbles es fixen a l’interior de les finestres per proporcionar punts de fixació discrets per a les corretges, que també es fixen als accessoris existents a la cabina. Els usuaris poden muntar, ajustar i retirar les pantalles ràpida i fàcilment sense necessitat de modificacions interiors, i el disseny permet que les pantalles s’empaquetin en pla per al seu emmagatzematge.

 

Un cop instal·lades, les pantalles no afecten la comoditat dels passatgers, l’espai interior o el funcionament dels sistemes de calefacció i ventilació. El material de PVC transparent també permet al conductor mantenir una visibilitat total del parabrisa, les finestretes laterals i els miralls, i els passatgers poden seguir sentint-i veient-se amb normalitat.

 

Les pantalles es poden muntar per oferir quatre configuracions separades, dividint les cabines de davant a enrere i d’esquerra a dreta segons es desitgi, per proporcionar la configuració ideal segons les necessitats de cada operador. Els llocs d’instal·lació són:

 

  • Entre els seients del conductor i el passatger davanter
  • Darrere dels seients davanters per separar-los de la resta de la cabina
  • Entre el conductor i el passatger davanter i darrere dels seients davanters
  • Entre i darrere del conductor i el passatger davanter, i entre els seients de la segona fila

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *