FORD MACH-E: Una icona amb molta espurna

És l’autèntica icona de la marca americana, amb un carisma que sobrepassa fronteres. Sí. Així és el Mustang… però en aquest cas la Mach-E, la versió de mobilitat ecològica amb la mateixa essència visual i de conducció d’un model que té, ja, 55 anys de vida. Un mite americà que es reconverteix en un cupè de carrosseria un xic SUV i pensat per a les famílies per marcar empremta al present pensant en el futur, arribant amb versions esteses fins als 610 kms d’autonomia estimada en WLTP.

Aquesta projecció del Mustang del futur té una imatge imponent, amb una carrosseria basada en un format SUV però amb una configuració cupè d’allò més impactant. Mentre que a l’interior, els ulls se’ns en van a la pantalla central gegant, de funcionament realment intuïtiu, i que gestiona tots els sistemes del Mach-E. I és que el sistema Sync 4 és un dels més avançats del sector de l’automoció avui en dia.

Es pot obrir des de l’aplicació del telèfon mòbil, gestionar múltiples funcions des del mateix smartphone, el client podrà optar per versions de tracció posterior o tracció integral, amb ratis d’autonomia triant la bateria que més s’ajusti a les seves necessitats.

Al volant del Mustang hem percebut una explosió de potència, amb una acceleració sorprenent i sense emetre ni un sol gram de CO2 a l’atmosfera. Quan al xassís, emana una agradable sensació de comoditat, amb un comportament neutre, de suspensions força fermes i un bon tacte de la direcció. Ah! I destacar l’E-One Pedal, que permet frenar i accelerar només treballant amb el pedal accelerador.

Els amants dels cotxes esportius quedaran realment sorpresos si tenen la sort de poder provar el comportament d’aquest rutilant elèctric sobre l’asfalt. I és que el Mach-E té una naturalesa neta i eficient, però que imposa respecte quan s’accelera a fons. És una bestiesa quan a sensacions i una autèntica amalgama tecnològica… rodant.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
PEUGEOT 508 PSE: Esportivitat sostenible

PEUGEOT 508 PSE: Esportivitat sostenible

Estem davant el més potent de la nova generació d’esportius de la marca del

Posterior
FORD MACH-E: Una icona amb molta espurna

FORD MACH-E: Una icona amb molta espurna

També et pot interessar
Total
0
Share