1. Home
  2. Actualitat
  3. Ford millora la seva direcció
Ford millora la seva direcció

Ford millora la seva direcció

0
0

Ford llançarà al mercat una nova generació de tecnologia de maniobrabilitat que farà que els vehicles siguin més fàcils de conduir a baixa velocitat i en espais reduïts i, a velocitat més altes, aquesta nova tecnologia farà que el vehicle sigui mes àgil i agradable de conduir.

Nova Direcció Ford

La Direcció Adaptativa canvia la relació entre les accions del conductor i el volant (el número de voltes de volant) i quant giren les rodes davanteres. En vehicles tradicionals, aquesta relació és fixa. Amb la nova Direcció Adaptativa de Ford, la relació del volant canvia contínuament amb la velocitat del vehicle, optimitzant la resposta de maniobra sota qualsevol circumstància.

A velocitats més baixes, el nou sistema fa que el vehicle pugui girar de manera més àgil i fàcil, ja que imprimeix un major gir en la roda. Cada maniobra a baixa velocitat requereix que es giri menys el volant. A velocitat d’autopista, el sistema optimitza encara més la resposta del volant, permetent que el vehicle respongui de manera més suau i precisa el conductor.

El sistema ideat per Ford utilitza un mecanisme de precisió integrat al volant que no requereix cap canvi respecte al sistema tradicional de qualsevol vehicle. El mecanisme compost per un motor elèctric i un sistema de desmultiplicació afegeix o redueix els girs de volant del conductor. El resultat és una millor experiència de conducció a qualsevol velocitat, sense importar la mida o classe del vehicle.

La Direcció Adaptativa estarà disponible en una gamma selecta de vehicles a partir de l’any que ve.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *