1. Home
  2. Actualitat
  3. Ford Mustang 5.0 V8 GT Convertible
Ford Mustang 5.0 V8 GT Convertible

Ford Mustang 5.0 V8 GT Convertible

0
0

Un model que arriba a la seva 6ª generació amb uns atributs irresistibles. MOTOR DE 5 LITRES EN CONFIGURACIÓ V8 DE 449 CV DE POTÈNCIA; 529 NM DE PARELL; TRACCIÓ POSTERIOR… Un autèntic “Muscle Car” americà que només veure’l, transmet passió pels quatre costats.

 

Aquest model en concret, la versió “Convertible” afegeix un toc més d’essència americana per poder gaudir del vent i de la remor que emanen les quatre sortides d’escapament. I és que amb ell, gaudiràs com mai de l’exterior però sense perdre de vista un interior realment sorprenent, de molta qualitat, i amb innovacions tecnològiques com marquen els cànons d’avui en dia, on destaquen la pantalla d’infoentreniment (de 8 polzades amb Apple, Android i Sync 3) i quadre d’instruments totalment digital i personalitzable amb pantalla LCD de 12 polzades.

 

Seductor i atlètic com pocs, aquest Mustang és inconfusible. I mentre al seu volant gaudim d’acceleració, potència i control, amb un elevat nivell de seguretat, les mirades d’enveja es fixaran en les seves línies poderoses i netes, la silueta de perfil baix i l’agressiu frontal i, com no, amb el rugit d’un motor emocionant que fa posar, literalment, els pèls de punta.

 

 

Més informació a Grup Covesa

 

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *