1. Home
  2. Actualitat
  3. Ford Mustang Mach 1: Pur múscul americà
Ford Mustang Mach 1: Pur múscul americà

Ford Mustang Mach 1: Pur múscul americà

0
0

La versió més poderosa del mític automòbil esportiu americà decideix apostar pel mercat europeu per primera vegada a la història.

Text: Pere Prat / Fotos: Ford

L’alternativa Mach 1, que representa el perfil superior de la gamma Mustang en cadascuna de les seves generacions, ha hagut d’esperar fins ara per a ser triada per Ford com a part de la seva estratègia europea.

La primera generació del Ford Mustang Mach 1 va debutar al mercat americà l’any 1969. Des de la data històrica implantada per aquella versió pionera, s’han comercialitzat altres quatre versions.

Els clients poden triar entre dos tipus de transmissió. La versió més avantguardista equipa un canvi seqüencial de 10 velocitats, però també existeix una caixa manual de sis marxes per als nostàlgics.

L’impressionant motor V8 que equipen les versions superiors del Ford Mustang, que compta amb cinc litres de cubicatge, s’ha millorat en aquesta ocasió per a aconseguir una potència màxima de 460 CV.

A més dels logotips específics que identifiquen a les versions Mach 1, els amants del Mustang seran capaços de distingir-les a través del conjunt de peces especials destinades a millorar l’aerodinàmica.

Per a més informació Ford Covesa.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *