Ford Mustang Mach 1: Pur múscul americà

La versió més poderosa del mític automòbil esportiu americà decideix apostar pel mercat europeu per primera vegada en la història.

Text: Pere Prat / Fotos: Ford

L’alternativa Mach 1, que representa l’esglaó superior de la gamma Mustang en cadascuna de les seves generacions, ha hagut d’esperar fins ara per a ser triada per Ford com a part de la seva estratègia europea.

La primera generació del Ford Mustang Mach 1 va debutar en el mercat americà l’any 1969. Des de la data històrica implantada per aquella versió pionera, se n’han comercialitzat quatre generacions.

Els clients poden triar entre dos tipus de transmissió. La versió més avantguardista equipa un canvi seqüencial de 10 velocitats, però també existeix una caixa manual de sis marxes per als nostàlgics.

L’impressionant motor V8 que equipen les versions superiors del Ford Mustang, que compta amb cinc litres de cubicatge, s’ha millorat en aquesta ocasió per a aconseguir una potència màxima de 460 CV.

A més dels logotips específics que identifiquen a les versions Mach 1, els amants del Mustang seran capaços de distingir-les a través del conjunt de peces especials destinades a millorar l’aerodinàmica.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Honda HR-V: Perfecció híbrida

Honda HR-V: Perfecció híbrida

Carregat d’arguments per a convertir-se en el referent de la categoria de moda a

Posterior
Kia EV6: Descaradura elèctrica

Kia EV6: Descaradura elèctrica

El nou EV6 de Kia és un atractiu crossover 100% elèctric que arriba per a

També et pot interessar
Total
0
Share