Ford Mustang Mach-E: Passió icònica 0 emissions

Impactant. Elegant. Tecnològic. Innovador. La veritat és que no en faig prou amb aquests adjectius per definir el Ford Mustang Mach-E. Un model que, evidentment, trenca molts motlles. Tant pel que ha representat històricament el Mustang com també cap a on va aquest nou model 100% elèctric. Una llegenda reconvertida en SUV esportiu 0 emissions que farà les delícies dels amants de la tecnologia i els permet somiar en un mite d’esperit eufòric amb un gran futur per endavant.

Tecnològicament molt avançat, la seva rutilant carrosseria en format SUV cupè sorprèn a propis i curiosos, amb unes línies transgressores, passos de rodes exuberants, una imponent estampa per les seves mesures i tot això presidit i rematat pel logo del cavall que és una marca en sí sola.

Accedim a l’interior i només clavar-li els ulls sorprèn la seva pantalla gegant de grafismes molt acurats, funcionament ràpid i intuïtiu i que gestiona pràcticament tots els sistemes d’aquest Mach-E. Un sistema, aquest Sync 4, dels més evolucionats del sector avui en dia, una tecnologia que suma conceptes futuristes al poder interactuar amb el cotxe a través del teu smartphone i oferint uns ratis d’autonomia espectaculars (i molt reals) en funció de la bateria que equipi.

És un Mustang, i com a tal, ha de representar esportivitat i dinamisme. I per bé que ho aconsegueix. Accelera d’una forma bestial i completament respectuosa amb el medi ambient, demostrant una potència brutal i més amb aquesta versió de 4 rodes motrius. No arrenca l’asfalt per poc tot i la seva naturalesa eficient, i demostra que és una autèntica bèstia tecnològica i de conducció.

El xassís és de tacte agradable i emana una sensació de comoditat i estabilitat extraordinàries. Les suspensions es mostren força fermes i amb un bon compromís entre neutralitat i eficàcia, i amb un tacte de direcció molt bo i que transmet molta informació i de reaccions i mobilitat molt ràpides.

Per a més informació www.grupcovesa.com

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
MG ZS Gasolina: Proposta intel·ligent

MG ZS Gasolina: Proposta intel·ligent

El disseny d’aquest SUV del segment B, de caire marcadament urbà, es distingeix

Posterior
M10 Selection: Especialització en industrials

M10 Selection: Especialització en industrials

Amb més de 500 metres quadrats d’exposició, i molts més vehicles a la web

També et pot interessar
Total
0
Share