1. Home
  2. Actualitat
  3. Ford portarà al MWC de Barcelona les últimes novetats en connectivitat
Ford portarà al MWC de Barcelona les últimes novetats en connectivitat

Ford portarà al MWC de Barcelona les últimes novetats en connectivitat

0
0

Ford ha anunciat que presentarà al Mobile World Congress de Barcelona d’aquest febrer els últims avenços en mobilitat i connectivitat dins dels seus cotxes.

Ford tornarà al MWC de Barcelona
Ford tornarà al MWC de Barcelona

El president i CEO de Ford Mark Fields anunciarà aquestes novetats en un discurs d’obertura el 22 de febrer a les 14:00 a l’Auditori 1, Hall 4 del Conference Village.

Ford participa com a expositor per cinquè any consecutiu en l’esdeveniment de telefonia mòbil més gran del món, que l’any passat va atraure 94.000 assistents de 200 països. Aquest any, Fields destacarà els avenços en matèria de mobilitat, connectivitat, experiència d’usuari, vehicles autònoms i data i analítiques.

També al Mobile World Congress, Ken Washington, vicepresident d’Enginyeria Avançada i Investigació de Ford, anunciarà els guanyadors del Ford Smart Mobility Game Challenge a l’estand de Ford a Fira Gran Via, Hall 3.

Aquest desafiament, que va arrencar a Gamescom, convidava als desenvolupadors a crear conceptes que poguessin ajudar a inspirar solucions de mobilitat. Ford també comptarà amb un estand a App Planet, a l’estand # A38 de l’Hall 1, on es donarà la benvinguda als desenvolupadors que vulguin passar a compartir les seves idees.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *