1. Home
  2. Actualitat
  3. Ford presenta el Fiesta més potent de la seva història
Ford presenta el Fiesta més potent de la seva història

Ford presenta el Fiesta més potent de la seva història

0
0

Ford presenta la nova versió ST200 de 200 CV del Fiesta ST, que ofereix un 10 per cent més de potència i un 20 per cent més de par per obtenir una acceleració de 0-100 km / h en 6,7 segons.

El Ford Fiesta més potent de la història
El Ford Fiesta més potent de la història

Celebrant els 40 anys de producció del Fiesta, presenta un xassís ST optimitzat amb suspensions i direcció revisades per a una millor dinàmica de conducció L’exclusiu Fiesta ST200 també té unes especificacions exclusives amb un exterior únic de color Storm Grey, llandes d’aliatge de color negre mat mecanitzades i detalls especials a l’interior

El nou Ford Fiesta ST200, que fa el seu debut aquest any coincidint amb la celebració dels 40 anys del Ford Fiesta, és el Fiesta de sèrie més potent de la història. Comparat amb el Fiesta ST, el nou Festa ST200 ofereix un 10 per cent més de potència i un 20 per cent més de par, amb 200 CV i 290 Nm obtinguts d’un motor de gasolina EcoBoost 1.6 especialment calibrat.

Millor acceleració i recuperació

El Fiesta ST200 accelera de 0 a 100 km / h en 6,7 segons i millora les recuperacions per a una facilitat de conducció més gran i una experiència de conducció encara més divertida. Per optimitzar encara més aquesta experiència, el Fiesta ST200 també presenta millores en la suspensió i direcció, elevant la seva dinàmica de conducció i qualitat de rodament.

La dinàmica de conducció del Fiesta ST200 es veu reforçada amb millores en el control de par vectorial (eTVC) i els tres modes del control d’estabilitat electrònic (ESC). El sistema eTVC aplica força de frenada a la roda interior en corba per millorar l’adherència a la carretera i reduir el subviratge sense afectar la velocitat. L’ESC ofereix intervenció plena en el sistema, mode de lliscament ampli amb intervenció limitada i plena desactivació de l’ESC.

La frenada optimitzada presenta discos de 278 mm davant i 253 mm darrere i un cilindre mestre en tàndem més gran que en els models Festa estàndard.

El pes baix del motor EcoBoost 1.6 del Fiesta ST200 també contribueix al seu comportament i presenta tecnologies que inclouen el turbocompressor, la injecció directa de combustible a alta pressió i la doble distribució variable per a una potència més elevada, juntament amb consums de 6,1 litres / 100 km i emissions de 140 g / km CO2.

Disseny i especificacions exclusius

El ST200 presenta un disseny més atrevit i distintiu, ofereix l’exclusiu color exterior Storm Grey i amb les distintives llandes d’aliatge ST de 17 polzades, acabades en negre mat amb cercles polits.

Els models Festa ST200 també presenten pinces de fre pintades en vermell juntament amb una gran graella trapezoïdal d’especificació ST amb construcció en forma de bresca, dinàmics spoiler davanter i faldilles laterals, un element difusor posterior en el color de la carrosseria i un gran spoiler de sostre del darrere.

Les millores interiors inclouen exclusius seients davanters Charcoal Recaro parcialment en pell, ressaltats amb costures contrastades en color plata, que també s’apliquen als cinturons de seguretat. Les plaques a la base de les portes il·luminades ostenten el logotip ST200. Les insercions en fibra de carboni del quadre de comandament, els pedals i la palanca de canvi en aliatge de metall i un volant ST també contribueixen a l’interior atmosfèric que contrasta materials i entapissat de sostre foscos amb els detalls en efecte plata.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *