1. Home
  2. Cotxes
  3. Ford presenta el nou Focus de 4 portes al Saló de Nova York
Ford presenta el nou Focus de 4 portes al Saló de Nova York

Ford presenta el nou Focus de 4 portes al Saló de Nova York

0
0

El nou Ford Focus té un disseny més sofisticat i porta a un altre nivell el celebrat ADN de conducció del model, amb millores en la direcció i maniobrabilitat.Ford Focus

En matèria de seguretat, el nou Focus incorpora el sistema per evitar col·lisions Active City Sport, millorat per operar a velocitats de fins a 50 km/h. També ofereix el sistema Pre-Collision Assist i la tecnologia Adpatative Cruise Control que permet als seus conductors mantenir una distància fixa amb el vehicle precedent, fins i tot quan el vehicle circula per sota de la velocitat de creuer. Una nova prestació és el sistema Distance Alert and Indication que permet als conductors fixar la distància predeterminada que els agradaria mantenir amb el vehicle que els precedeix. Una altre avanç en aquesta matèria és el millorat Adaptative Front Lighting System que ajusta els feixos de llum dels nous fars Bi-Xenon HID per adequar-se el millor possible a la disposició de la carretera.

Com a novetats a nivell europeu, Ford ofereix per primera vegada les tecnologies Cross Traffic Alert i Park-Out Assist que ajuden els conductors a sortir d’espais d’aparcament disminuint considerablement el risc d’accident.  També estarà equipat en primícia amb la tecnologia MyKey. Aquest sistema permet als propietaris programar una clau que restringeix la velocitat màxima. A més serà el primer vehicle en oferir SYNC 2 el sistema avançat de connectivitat in-car de Ford.

El Focus seguirà estant disponible amb el motor gasolina EcoBoost 1.0 de 100 CV i 125 CV. També hi haurà una nova versió de l’EcoBoost 1.0 de 99g/km de CO2, el primer cotxe familiar de gasolina no híbrid en oferir emissions de CO2, inferiors als 100g / km.

El debut del nou Focus de 4 portes a Nova York és la continuació de la presentació al Saló de Ginebra del Focus 5 portes i Sportbreak. A finals d’any es presentarà una nova versió del Focus ST.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *