1. Home
  2. Actualitat
  3. Ford preveu triplicar les vendes de SUV a Europa i duplicar les de 4×4
Ford preveu triplicar les vendes de SUV a Europa i duplicar les de 4×4

Ford preveu triplicar les vendes de SUV a Europa i duplicar les de 4×4

0
0

Ford preveu triplicar les vendes de SUV i duplicar les de 4×4 a Europa aquest 2016. Així d’optimista es mostra l’empresa amb l’evolució del mercat i aspira a col·locar-hi més de 200.000 SUV i 139.000 vehicles amb tracció a les 4 rodes.

Ford té previsions optimistes de vendes per aquest 2016. (Foto: Ford)
Ford té previsions optimistes de vendes per aquest 2016. (Foto: Ford)

Les previsions de l’empresa inclouen els nous SUV Ford Edge i Kuga; els vehicles de passatgers Ford Galaxy, Mondeo i S-MAX; el nou esportiu Focus RS; el nou Ranger pickup; i la furgoneta Transit. També planeja vendre el compacte Ford EcoSport.

La tracció total guanya en adherència

Ford oferirà a principis de l’any vinent tecnologia de tracció total en gairebé el 50 per cent de la seva gamma de cotxes de passatgers i vehicles comercials a Europa, millorant l’experiència de conducció, l’adherència a la carretera i la capacitat off-road per als seus clients.

La unitat de control en el sistema de tracció posterior varia contínuament el repartiment de par davanter/posterior i de costat a costat per adequar-lo a la situació de conducció actual, monitoritzant des de múltiples sensors del vehicle 100 vegades per segon. Un màxim del 70 per cent del par de tracció es pot traslladar a l’eix posterior. Fins al 100 per cent del par disponible en l’eix posterior es pot enviar a cada roda del darrere.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *