FORD RANGER RAPTOR: Una autèntica bèstia

Descomunal, veritat? Sí. Així és aquest Ford Ranger Raptor. Una màquina bestial pensada com a vehicle recreacional, el qual, ha estat concebut per practicar off road extrem. L’atracció que emana quan el mires és sensacional, i de ben segur que ens farà sentir els “Reis de la carretera” i ens sorprendrà…….. en molts sentits.

La seva imatge desprèn força bruta. És, de ben segur, el tot terreny més preparat del mercat, amb unes capacitats angulars excepcionals, ben protegit per a les condicions més dures i amb un xassís ideal amb amortidors FOX Pro que són una autèntica delícia tant a l’asfalt com fora d’ell.

Al volant sorprèn per la gran eficàcia i agilitat que demostra al cim de l’asfalt tot i ser un vehicle dissenyat per a l’off road, sobretot gràcies al xassís i les increïbles suspensions, que permeten girar bé aquest autèntic monstre i amb un nivell de frenada, també, espectacular que no es cansa mai.

Pràctic com pocs, el Ranger Raptor té una caixa de considerables dimensions de tipus persiana molt pràctica per a una càrrega útil de 620 kilos, i compta amb un interior grandilocuent marcat pels elements específics al volant i als seients de pell, amb el logo de Raptor, així com una pantalla de 8” dotada de la tecnologia Sync 3 i climatitzador bi-zona.

El motor és un 2 litres turbo, de 4 cilindres dièsel, de 213 CV de potència i 500 Nm de parell, associat a una caixa de canvis automàtica de 10 velocitats amb intercanviador de parell i canvi amb lleves al volant. Un grup propulsor fiable i que empeny sense aturador, permetent una conducció suau i còmode quan es vol i transmetent fermesa i empenta en sectors off road.

Passa pels llocs més insospitats d’una forma extremadament fàcil gràcies als seus sorprenents angles ventrals, d’atac i de sortida, i més si tens els múltiples modes de conducció, on pots escollir, fins i tot, neu i grava, roques, “baja” i fang i sorra. I amb el blocatge de diferencial, et pots enfilar per qualsevol lloc.

Capaç de dominar qualsevol entorn i situació, el Raptor és extrem en tots els sentits, inclús en sistemes intel·ligents i a nivell de conducció. Un model salvatge, dur i còmode, ideal perquè puguis afrontar qualsevol bestiesa que se t’acudeixi de forma còmode, connectada, segura i sense por per afrontar els terrenys més exigents que et puguis plantejar.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Talls de circulació previstos pels pròxims dies a Girona

Talls de circulació previstos pels pròxims dies a Girona

Del 31 de gener al 5 de febrer A continuació us informem dels talls de

Posterior
HYUNDAI TUCSON: El referent tecnològic

HYUNDAI TUCSON: El referent tecnològic

Aquest és el nou referent de Hyundai

També et pot interessar
Total
0
Share