1. Home
  2. Actualitat
  3. Ford ret homenatge a les cinc dècades del Mustang
Ford ret homenatge a les cinc dècades del Mustang

Ford ret homenatge a les cinc dècades del Mustang

0
0

Cinquanta anys després del debut d’un dels cotxes més famosos del món, Ford, marca una nova fita amb el llançament d’un Mustang Edició Limitada 50 Aniversari. Creat per retre homenatge a l’herència de cinc dècades de Mustang, només se’n produiran 1.964 unitats quan surti a la venda aquesta tardor.

Ford Mustang  anys

Basat en el nou Mustang GT 2015 fastback amb un equipament especial, l’Edició Limitada 50 Aniversari està dissenyada per oferir als clients un rendiment extraordinari i una aparença única que serà reconeguda a l’instant a la carretera. Les úniques opcions de l’Edició Limitada 50 Aniversari són l’elecció entre dos colors exclusius (Blanc Wimbledon i Blau Kona), i entre una transmissió manual de 6 velocitats o automàtica.

Una peça principal feta per a ser conduïda “Als fans de Mustang els hi encanta conduir els seus coxes, fins els exemples més peculiars del model, de manera que aquesta edició limitada l’hem produïda a partir del Mustang 2015 amb el millor rendiment existent – el GT fastback amb equipament especial,” va dir Dave Pericak, cap d’enginyers de Mustang. “Mentre alguns col·leccionistes guardarien sens dubte aquest cotxe en un museu, aquells que escollin posar-se a la carretera es trobaran amb un esportiu d’alta gamma que pot competir amb els millors a la carretera.

Impulsat pel motor V8 de 5 litres millorat que ofereix una potència de 420 CV i 529 Nm de parell, tots els Edició Limitada 50 Aniversari estaran equipats amb l’equipament d’alt rendiment Mustang GT que inclou frens davanters Brembo de sis pistons i llandes d’aliatge de 19 polzades amb pneumàtics d’alt rendiment Pirelli P-Zero i codi de velocitat Y.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *