1. Home
  2. Actualitat
  3. Ford utilitza drons per inspeccionar la seva planta de motors al Regne Unit
Ford utilitza drons per inspeccionar la seva planta de motors al Regne Unit

Ford utilitza drons per inspeccionar la seva planta de motors al Regne Unit

0
0

Ford ha començat a utilitzar drons per realitzar tasques rutinàries a la seva planta de construcció de motors a Dagenham, Regne Unit. Una tecnologia que permet reduir el temps d’aquestes tasques i augmentar la seguretat dels treballadors, que no ha de treballar en alçada.

Anteriorment aquesta tasca de manteniment la realitzaven els equips utilitzant plataformes extensibles automatitzades i bastides per comprovar pòrtics elevats de 40 metres de llarg que suporten la pesada maquinària de la planta. Cada inspecció d’àrea trigava 12 hores a ser completada.

Més seguretat i eficiència

Ara, amb els peus a terra i controlant drons equipats amb càmeres GoPro, l’equip de manteniment pot inspeccionar minuciosament cada àrea en només 12 minuts. Tota la instal·lació de producció es pot cobrir en un dia, separant les zones de difícil accés per assegurar que aquestes són mantingudes adequadament complint amb els estàndards de seguretat.

Amb aquest estalvi de temps, l’equip de Dagenham pot realitzar inspeccions més freqüents, sense haver de tancar les instal·lacions per muntar una bastida que abans era necessària.

Els drons de Ford són també utilitzats per a treballs d’inspecció en canonades, localització de filtracions d’aire i comprovació de maquinària. La companyia està actualment avaluant la possibilitat d’usar aquesta tecnologia d’alta volada en altres regions.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *