1. Home
  2. Actualitat
  3. Ford y Fundació ONCE presenten el Pla Adapta a Girona
Ford y Fundació ONCE presenten el Pla Adapta a Girona

Ford y Fundació ONCE presenten el Pla Adapta a Girona

0
0

Ford Espanya, la seva Xarxa de Concessionaris i Fundació ONCE han presentat a Girona el Pla Adapta, que permet provar un vehicle adaptat a persones discapacitades abans de comprar-lo. Des del 30 de juny al 2 de juliol tots els interessats a provar un vehicle adaptat podran fer-ho a les instal·lacions de Girvisa, concessionari oficial Ford a Girona, pertanyent a Covesa Vehicles. Adapta_1

El Pla Adapta va arrencar el 22 de gener una vegada signat l’acord de col·laboració entre Ford Espanya, la seva Xarxa de Concessionaris i la Fundació ONCE. Girona és l’onzena ciutat de l’Estat espanyol que ha rebut la visita del Pla Adapta, que té previst acudir a quinze altres ciutats.

Els vehicles que formen part de la caravana del Pla Adapta estan dotats de diverses modificacions que permeten cobrir les necessitats d’un 80% de les persones amb discapacitat autoritzades a conduir. N’hi ha compatibles amb la utilització de cadira de rodes, amb comandaments en el volant, i equipats amb seients que surten del vehicle per facilitar l’accés i sortida. Tot això a banda de diferents sistemes d’ajuda a la conducció, com ara el d’assistència en aparcament, detecció d’obstacles o control per veu. Adapta_2

Étienne Lagrange, gerent de màrqueting i Responsabilitat Social Corporativa de Ford Espanya, ha resumit en la presentació a Girona en una sola frase fins on arriben les possibilitats d’adaptació dels vehicles de la marca americana. “Són com vestits a mida”, ha comentat.

Amb el Pla Adapta, Ford ofereix una millora en les condicions econòmiques i de finançament amb ajudes directes a les persones discapacitades o els seus familiars, i també el Ford Protec Adapta, un programa específic d’extensió de cobertura amb cinc anys d’ajuda i assessorament en apartats com ara facilitar l’accés al mercat laboral, amb formació i assessorament; assistència mèdica amb trasllat al metge o hospital i telefarmàcia, o la planificació d’un viatge tenint en compte els llocs a visitar i la seva accessibilitat.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *