1. Home
  2. Actualitat
  3. Fornells de la Selva acull una nova edició d’Expocasió Girona KM0 els dies 20, 21 i 22 de setembre
Fornells de la Selva acull una nova edició d’Expocasió Girona KM0 els dies 20, 21 i 22 de setembre

Fornells de la Selva acull una nova edició d’Expocasió Girona KM0 els dies 20, 21 i 22 de setembre

0
0

Si esteu pensant en canviar de cotxe, aquesta fira pot ser una bona oportunitat a causa de l’arribada de la nova normativa anticontaminació.

L’1 de setembre de 2019 ha entrat en vigor la normativa Euro 6d-TEMP-EVAP-ISC, que porta, entre altres coses, uns controls de les emissions de NOx i partícules més estrictes: la nova RDE, que no són més que les noves proves en condicions reals de conducció en carretera oberta, però que obliga els fabricants a complir amb el límit establert d’aquest tipus d’emissions en els cotxes que matriculin a partir d’aquesta data.

Això tindrà un efecte en cadena similar al que vam veure fa just un any, quan estava a punt d’arribar el nou procediment de càlcul dels consums homologats i emissions de CO2, el famós WLTP. En aquesta segona fase del protocol, els fabricants que tinguin els seus cotxes sense matricular i que no puguin complir amb el límit establert per l’1 de setembre es veuen obligats a automatricular-los, de manera que en aquesta fira s’esperen importants descomptes. Les marques oferiran sucoses promocions en aquests cotxes, anomenats “quilòmetre 0”. Si no ho fan, no podran comercialitzar-los o haurien d’atenir-se a possibles sancions per incomplir amb el límit d’emissions de NOx i partícules. S’espera que siguin prop de 15.000 cotxes a Espanya els que es vegin “afectats” per aquesta situació; però, és una bona notícia per als potencials compradors, que podran canviar de cotxe per un preu més interessant.

Expocasió Girona KM0 acollirà 24 marques oficials de cotxes que per poder liquidar aquest estoc de vehicles oferiran uns preus exclusius i unes ofertes molt interessants. La fira tindrà lloc els propers dies 20, 21 i 22 de setembre a Fornells de la Selva, al polígon Pla de la Seva, darrere els concessionaris situats a la ctra. N-II.

Per això Expocasió Girona KM0 és la millor fira de vehicles de quilòmetre zero, i tal com diu l’actor Fel Faixedas: i tu ho saps! Ell ha estat la imatge promocional d’aquesta edició d’Expocasió Girona KM0 en tota la campanya gràfica i audiovisual.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *