1. Home
  2. Actualitat
  3. FORNELLS MOTOR, ESCOLLIT MILLOR CONCESSIONARI HYUNDAI D’EUROPA
FORNELLS MOTOR, ESCOLLIT MILLOR CONCESSIONARI HYUNDAI D’EUROPA

FORNELLS MOTOR, ESCOLLIT MILLOR CONCESSIONARI HYUNDAI D’EUROPA

0
0

Un any més, Hyundai Motor Europe ha volgut reconèixer la tasca realitzada per la xarxa comercial europea amb el lliurament dels premis als millors concessionaris de la marca en el nostre continent. La cerimònia, celebrada el 3 de maig a la Union Halle de Frankfurt (Alemanya), ha servit per condecorar a un total de 168 concessionaris de 24 països pels seus resultats de vendes i pels alts nivells de qualitat assolits per garantir la màxima satisfacció dels seus clients. Dins d’aquest selecte grup, el concessionari Fornells Motor, ubicat a Fornells de la Selva (Girona) ha rebut la màxima distinció, el Premi del President, “The top of the tops”.

Aquest premi només es concedeix al concessionari que arriba a la màxima puntuació en vendes i satisfacció al client.
Eduard Arespa, director comercial de Fornells Motor, va ser l’encarregat de rebre el premi de mans de Hyung Cheong Kim, President i CEO de Hyundai Motor Europe, i Thomas Alexander Schmid, Cap d’Operacions de Hyundai Motor Europe. Fornells Motor ha rebut el màxim reconeixement gràcies als seus bons resultats de vendes, el compliment dels estàndards establerts per la companyia i l’elevat nivell de satisfacció del client, tant a la xarxa de vendes com de postvenda.
Per aquest motiu, la direcció de Fornells Motor (Sr. Lluís Ma. Blanch i Sr. Emili Arespa) han volgut felicitar, especialment, a tot l’equip del concessionari per l’èxit obtingut, ja que sense ells no hagués estat possible, segons van comentar en l’entrega del premi.
Foto equip

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *