1. Home
  2. Actualitat
  3. Fornells Motor participa al Dia Internacional de les persones amb discapacitat
Fornells Motor participa al Dia Internacional de les persones amb discapacitat

Fornells Motor participa al Dia Internacional de les persones amb discapacitat

0
0

Fornells Motor, concessionari Hyundai, col·labora amb el Club Hípic Raúl Pinteño en la creació d’una sella de doma adaptada.

El passat diumenge 2 de desembre va tenir lloc la 2a edició de “Posa’t al meu lloc”, una jornada organitzada per l’Associació Multicapacitats i la Fundació Eurofirms per celebrar el Dia Internacional de les persones amb discapacitat. Fornells Motor, concessionari Hyundai a Girona, hi va ser present en l’estand del Club Hípic Raúl Pinteño. A banda de col.laborar en la logística del muntatge de l’estand, Fornells Motor participa en la creació d’una sella de doma adaptada que ajudarà a la total integració del genet paraqüestre amb el cavall. Es tracta d’una iniciativa pionera a l’estat espanyol, ja que és un dels incovenients que es troben els jenets discapacitats, l’adaptació de material necessari per realitzar aquesta activitat en total normalitat.

El Club Hípic Raúl Pinteño, situat a Aiguaviva, és una hípica on realitzen teràpies assistides amb cavalls, a banda d’ensenyar Doma Clàssica i Doma Clàssica Adaptada, una disiciplina paraolímpica des de l’any 1996, integrada dins la Real Federación Hípica Española com una disciplina més l’any 2009.

Durant l’acte de la 2a edició de “Posa’t al meu lloc”, que es celebrava a la plaça del Mercat del Lleó, els visitants varen poder realitzar diferentes activitats per conèixer les dificultats que afronten les persones amb discapacitat durant el seu dia a dia. El Club Hípic Raúl Pinteño a banda d’explicar la inclusió de la discapacitat en l’esport, va portar ponis i va realitzar diferentes activitats infantils.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *