1. Home
  2. Actualitat
  3. Fornells Motor presenta el Hyundai Kona
Fornells Motor presenta el Hyundai Kona

Fornells Motor presenta el Hyundai Kona

0
0

El passat divendres 9 de febrer, Fornells Motor va presentar el Nou Hyundai Kona a les seves instal·lacions de Fornells de la Selva (Ctra. Nacional II, km 710). Ho va fer mostrant les interpretacions artístiques que han fet dos grans artistes en dos Hyundai Kona. José A. Roda i Naranjalidad han convertit els vehicles en veritables obres d’art.

A més, l’acte va servir per formalitzar l’esponsorització que Fornells Motor realitzarà amb el Club Ciclista Baix Ter, el qual va presentar en exclusiva la TwoNav Empordà BTT Extrem. És una cursa creada per ciclistes i enfocada als ciclistes, que no només pretén ser una prova de referència a nivell estatal per la presencia dels millors bikers de la especialitat, sinó que pretén ser un repte per a tots aquells amants del BTT que vulguin atrevir-se amb aquesta aventura. Tindrà lloc els dies 21 i 22 d’abril.

El Club Ciclista Baix ter va aprofitar l’ocasió per presentar els seus equips i fer-se la foto de família amb els dos Hyundai Kona pintats pels artistes abans mencionats.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *