1. Home
  2. Actualitat
  3. Fornells Motor presenta el nou Hyundai Gènesis

Fornells Motor presenta el nou Hyundai Gènesis

0
0

web1

Fornells Motor, concessionari oficial Hyundai, ha presentat el nou Gènesis. Un sedan de luxe d’alta tecnologia que demostra clarament la intenció de la marca d’entrar en el segment dels cotxes d’alta gamma. El nou Gènesis és el model més gran, més equipat i tecnològicament més avançat disponible a Europa. Un potent motor de 3,8 litres V6 GDi que treballa en armonia amb un suau canvi de 8 velocitats automàtic. El plaer de la conducció i la seguretat estan garantits amb el nou sistema HTRAC de tracció total, la seva sofisticada suspensió posterior multi-link i distribució casi igual de pes.

web4

La capacitat interior és completament inèdita en un vehicle de Hyundai fins a data d’avui. Amplis nivells d’equipament de comfort de sèrie, una excel·lent ergonomia i un disseny fàcil d’entendre. Els ocupants estan protegits i cuidats per una selecta i àmplia gamma de característiques: control de creuer intel·ligent, frenada automàtica d’emergència i el primer sensor de CO2 en l’habitacle del món per controlar la somnolència del conductor.

 

web3El nou sedan és una exhibició de la última filosofia de disseny anomenat fluidic sculpture que li otorga elegància i sofisticació.

Emili Arespa, gerent de Fornells Motor, ha comentat que aquest model és un pas més de Hyundai cap a l’objectiu de la consolidació de la marca com una de les més importants del món.

De moment arribaran unitats limitades a Europa, però una d’elles ja es pot gaudir al concessionari Hyundai de Fornells de la Selva.

web2B

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *