1. Home
  2. Actualitat
  3. Fornells torna a omplir-se d’ofertes Km0, gerència i d’ocasió
Fornells torna a omplir-se d’ofertes Km0, gerència i d’ocasió

Fornells torna a omplir-se d’ofertes Km0, gerència i d’ocasió

0
0

Fornells de la Selva ha tornat a ser aquest cap de setmana l’epicentre de la compra-venda de vehicles km0, gerència i d’ocasió. Expocasió Girona va celebrar la seva desena edició amb un important estoc de més de 450 vehicles exposats d’onze concessionaris diferents.

Les empreses participants van aportar una àmplia oferta de vehicles de gasolina i gasoil i també els cada cop més emergents híbrids. Com a novetat d’enguany també hi va haver lloc per les motos amb més de 150 vehicles exposats.

Tots els cotxes i motos tenien la garantia dels seus respectius tallers i estaven exposats en una superfície de 6.000 metres quadrats a l’avinguda Vilabrareix i carrers adjacents.

Segons el recompte a última hora del diumenge, tot i la pluja final de la tarda, es van vendre un total de 272 vehicles, entre cotxes, furgonetes i motos. A un preu mig de 13.000 euros, la facturació ha arribat als 3.536.000 euros entre els 14 concessionaris participants, la qual cosa suposa un rècord de vendes respecte les edicions anteriors. El mercat del vehicle d’ocasió, gerència i km0 està a l’alça i ho demostra el fet que durant els tres dies han visitat la Fira prop d’11.500 persones i la consolida com un referent del mercat d’ocasió a la província de Girona.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *