1. Home
  2. Actualitat
  3. FurgoVolkswagen 2015, bojos per les ‘furgos’ Volkswagen
FurgoVolkswagen 2015, bojos per les ‘furgos’ Volkswagen

FurgoVolkswagen 2015, bojos per les ‘furgos’ Volkswagen

0
0

Més de 3.000 aficionats i 647 furgonetes de la marca es van reunir a la concentració de ‘furgos’ Volkswagen més important de l’Estat espanyol, on a més van poder veure per primera vegada a Espanya el nou T6, que arriba al mercat aquest mes de juliol.

-5_W5t-KsyGEVYKJdbZIN-Uf1b_3im5GOrD8fR8RaUo

Text: Sergi Mejías | Fotos: Volkwagen

La FurgoVolkswagen s’ha convertit en una cita ineludible per als incondicionals de les furgonetes de la marca. I no cal ser el propietari d’una per gaudir d’un cap de setmana amb aquesta icònica furgoneta com a protagonista, en un marc com és el càmping La Ballena Alegre, de la localitat gironina de Sant Pere Pescador, i amb el sol i la platja de teló de fons.

-_WVG6ix1UrnKxfpvXV2d_mDKu4Hw8vV8mJ02pVN_as,68TPQ_DeaglA_QqIJAGWwP8xwJJfm8zB2aiUW1xUl68,ywqxC-lfgzlwSqbQC8-UZ8aDOPNvuM7aMvI és que a mitjans de juny es va celebrar la 16 edició de la FurgoVolkswagen a la qual van acudir més de 3.000 aficionats i van participar 647 furgonetes. I com cada any va coincidir amb una prova del Campionat del Món de Windsurf, creant una atmosfera única.

Com ja és habitual, durant la barbacoa de la nit de dissabte es van lliurar els premis del concurs de disfresses, que enguany va girar entorn dels superherois de còmic més emblemàtics de la història. Molts van ser els que van optar per transformar les seves furgonetes en Superman, Batman, Capità Amèrica o Spiderman, sent fidels als personatges més originals de ciència ficció.

Els assistents, a més, van tenir l’oportunitat de veure en directe per primera vegada a Espanya la sisena generació de la icònica gamma T, la T6 que arriba aquest mes als concessionaris. Després de 65 anys d’història i 12 milions d’unitats venudes, el llegendari model es renova mantenint-se, això sí, fidel a l’original.

Si us agraden la ‘furgos’ de la marca i us han seduït les imatges que veieu i la idea, i voleu passar un cap de setmana diferent a la platja, apunteu-vos a l’agenda de l’any que ve assistir a la FurgoVolkswagen 2016. No us en penedireu.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *