1. Home
  2. Actualitat
  3. Gairebé 700 vehicles clàssics s’apleguen a la Trobada Montseny-Guilleries
Gairebé 700 vehicles clàssics s’apleguen a la Trobada Montseny-Guilleries

Gairebé 700 vehicles clàssics s’apleguen a la Trobada Montseny-Guilleries

0
0
Foto: Ajuntament d'Arbúcies
Foto: Ajuntament d’Arbúcies

Gairebé 700 vehicles clàssics i un centenar de visitants van omplir un cop més els carrers d’Arbúcies en una nova trobada de clàssics Montseny-Guilleries que va ser de nou un èxit.

A les 9 del matí, els cotxes i els visitants ja van començar a omplir els carrers d’Arbúcies, sobretot al carrer Sant Jaume on els assistents van poder gaudir del tradicional esmorzar de botifarra. Els carrers Germana Assumpte, Camprodon, Segimon Folgueroles, així com l’avinguda dels Països Catalans, el passeig de Palacagüina i l’aparcament de la placeta de Can Reus però, també es van anar omplint de visitants a mesura que avançava el matí per veure alguns dels vehicles més exclusius i històrics del país.

El ple dels infants, present a la trobada

Com a novetat d’aquesta edició un representant del Ple dels Infants ha presentat alguns dels cotxes clàssics que fa anys es van fabricar a l’empresa carrossera local Indcar i que van aixecar al curiositat dels visitants.

L’alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga, s’ha mostrat molt satisfet de com ha transcorregut la jornada i ha assenyalat que “un any més ha estat un dia fantàstic i des de demà mateix començarem a treballar perquè l’any que ve, que celebrarem el 10è aniversari, la trobada sigui un èxit encara més gran”.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *