1. Home
  2. Actualitat
  3. Gamma Cruiser de Triumph: ‘Good save the Queen’
Gamma Cruiser de Triumph: ‘Good save the Queen’

Gamma Cruiser de Triumph: ‘Good save the Queen’

0
0

Triumph va desembarcar al Saló de Milà amb sucoses novetats. Entre altres, va presentar la renovada gamma Cruiser que creix amb tres nous models: Amèrica LT, Thunderbird Commander LT i Thunderbird LT, que s’uneixen a les conegudes i renovades Triumph America i Speedmaster. No us les perdeu.

Triumph_Portada

Text: Sergi Mejías

Triumph Thunderbird_LTThunderbird LT. La marca de Hinckley ha vestit de cruiser la musculosa Thunderbird, dotant-la d’una pantalla derivabrises, grup òptic davanter d’estil custom, parafangs imponents i alforges de cuir, elements que donen més vistositat a una moto de bandera. I els pneumàtics Avon perfilats en blanc són encara més cridaners. El confort ha estat un altre punt on s’ha treballat fort, incorporant un seient de doble densitat amb suport lumbar. De la mateixa manera, per millorar la maniobrabilitat, s’han variat les geometries de la direcció i al llançament de la forquilla. El motor és el conegut bicilíndric en línia de 1.699 cc i 94 CV, mentre que la transmissió és per corretja, apostant per la suavitat. El preu de la nova Thunderbird LT és de 18.695 € i està disponible en combinacions de color blau i blanc, i vermell i negre.

Triumph_Commander_LTThunderbird Commander LT. Musculosa i contundent. Així se’ns presenta la Triumph Thunderbird Commander LT, amb una estètica marcada per una doble òptica davantera inspirada en la seva germana, la impressionant Rocket III. El motor també juga un paper destacat en la seva poderosa imatge, amb les aletes de refrigeració mecanitzades i les tapes cromades que contrasten amb els cilindres i els càrters de color negre. La Commander està impulsada pel bicilíndric en paral·lel més gran del món que ofereix un parell de 151 Nm a 3.550 rpm. La transmissió per corretja dentada aporta suavitat de funcionament i baix manteniment. Darrere, un pneumàtic de 20 centímetres d’amplada li atorga una presència de gran Cruiser. 18.095 € són el seu preu i la gama de colors es diversifica en una combinació de vermell i bordeus, i negre i gris.

Triumph America LT

Amèrica LT. La Amèrica LT representa l’evolució cap a una vessant més cruiser d’aquest conegut model. Una moto amb la qual tant us podeu sentir els reis del bulevard com podreu anar de viatge fins allà on calgui gràcies a tot l’equipament de què disposa. Els cromats i polits destaquen dins una línia de tendència clàssica. Li dóna vida el conegut motor paral·lel britànic de 865 cc i 61 CV, que dóna un parell de 71 Nm a 3.300 rpm. Igual com les seves germanes LT, la pantalla derivabrises, les alforges de pell i l’acurada ergonomia la converteixen en una referència obligada per els que vulguin una cruiser no nord-americana ni japonesa. Tot i pesar 270 quilos en ordre de marxa, la Amèrica resulta manejable tant en parat com circulant gràcies a les seves geometries i baix punt de gravetat. El preu se situa en 10.095 € i està disponible en una combinació de dues tonalitats de blau.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *