1. Home
  2. Actualitat
  3. Garage Andreu realitza unes jornades de prova del Citroën C3 Aircross
Garage Andreu realitza unes jornades de prova del Citroën C3 Aircross

Garage Andreu realitza unes jornades de prova del Citroën C3 Aircross

0
0

El passat dissabte 10 de febrer, Garage Andreu, concessionari oficial Citroën, va realitzar unes jornades obertes al públic per tal que clients i professionals de la premsa del motor realitzessin un test del nou Citroën C3 Aircross per provar el grip control i el seu desenvolupament en camins de terra. La jornada va començar a les 10h i va finalitzar a les 13.00h, amb sortides cada 30 minuts. La ruta escollida va ser a la zona d’Aiguaviva. Mentrestant, per la gent que esperava el seu torn s’havia preparat un esmorzar a les noves instal·lacions de Garage Andreu.

El Nou Citroën C3 Aircross va ser finalista del “Car of the Year 2018” a Europa, en part degut al seu estil original i desenfadat, que destaca pel bon espai interior i la seva personalització. Amb una estètica totalment SUV, té el morro més elevat, barres de sostre i és 14 cm més llarg que un C3 i 16cm més alt. Es pot personalitzar amb 8 colors de carrosseria i 4 tons de sostre i altres 4 colors per decorar elements com les barres de sostre o retrovisors. Està disponible amb cinc motors per escollir, 2 de gasolina i 3 de dièsel, de 82 a 130CV, i possibilitat de canvi automàtic de sis marxes. Disposa d’ajudes a la conducció com el control d’angle mort o l’avís de col·lisió. Tots amb tracció davantera i sistema Grip control opcional. Aquest sistema permet que el cotxe no patini en la neu, fang, etc. i actua sobre les rodes motrius davanteres assegurant la millor adherencia en qualsevol circumstància. Tal i com vam poder provar s’activa mitjançant un comandament giratori situat a la part central dels comandaments. Diposa de 5 controls de tracció: Standard, Sorra, Fang, Neu i ESP off. Cadascun d’ells adapta de diferent manera la transferència del par motor sobre el tren davanter i gestiona el sistema de frenada en funció del terreny. El sistema FANG, per exemple, permet circular per terrenys que patinen com el fang o la gespa humida. Assegura l’arrancada del vehicle transferint el màxim par possible a la roda que més adherència tingui. Funciona com un diferencial de lliscament limitat. Es va adaptar perfectament a la circulació per les pistes que la gent de Garage Andreu havien preparat i es manté actiu per sota dels 80 km/h.

Noves instal·lacions

Garage Andreu, concessionari oficial Citroën, ha realitzat unes importants reformes en le seves instal·lacions, adaptant-les a les necessitats d’avui en dia. Molt més modernes, funcionals, una completa “store” de Citroën, equipades tecnològicament amb grans pantalles per configurar el vehicle que el client busca. Està connectada amb la marca DS i amb la resta de marques del Grup Andreu. Les trobareu a: Carrer Antoni Barnés i Gultresa, 8 de Girona, a tocar de la sortida sud de AP-7.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *