Home Motos ‘Garatge Moto Guzzi’, la V7 al gust de cadascú
‘Garatge Moto Guzzi’, la V7 al gust de cadascú

‘Garatge Moto Guzzi’, la V7 al gust de cadascú

0
0

La segona generació de la Moto Guzzi V7 manté intacta la personalitat estilística del model anterior: un disseny que estableix un diàleg entre les formes de les Moto Guzzi del passat combinades amb les exigències d’una moto actual que satisfaci a la franja més àmplia possible d’apassionats per les motos i que ara pot convertir-se en una cosa molt més especial amb l’opció ‘Garatge Moto Guzzi’.

Moto Guzzi V 7 II SCRAMBLERMoto Guzzi marca un gir decisiu en la qualitat i amplitud de la seva gamma d’accessoris dedicada a la família V7 amb més de 60 nous accessoris que permetran assolir un nivell de personalització completament únic. I encara hi ha més: també ha resultat molt important l’estudi i desenvolupament de nombrosos elements que permetran que el client personalitzi la seva V7 al nivell d’una autèntica ‘Special’ en les seves diferents interpretacions, des de la Dark Rider a la Scrambler, passant per la Legend i la Dapper. D’aquesta manera la gamma V7 II es multiplica respecte a les tres versions en catàleg, permetent que els amants de les Moto Guzzi creïn un vehicle absolutament únic, original i ‘a mida’.

Personalitzacions perfectament compatibles amb la versió base, tots els propietaris d’una Moto Guzzi V 7 II podran configurar des del seu ordinador la moto segons les seves preferències. Només cal entrar al lloc web (http://es.motoguzzi.it/motoguzzi/es) i accedir al ‘taller’ de Moto Guzzi (http://www.garagemotoguzzi.com).

Garage Moto Guzzi Custom Legend V 7 IIGaratge Moto Guzzi confirma la V7 com una extraordinària plataforma per a la creació de motos ‘Special’, gràcies també a l’entusiasme amb què els millors customizadors afronten la transformació dels models de Moto Guzzi en peces úniques de portada, que els clients podran seleccionar i configurar al web abans d’acudir al seu concessionari.

El naixement de la V7 II suposa un gir decisiu en la seva gamma d’accessoris. També ha sigut molt important l’estudi i desenvolupament de cada detall per garantir i mantenir les característiques funcionals i originals del vehicle, obtenint d’aquesta manera una moto personalitzada i completament original, però alhora perfectament compatible amb la seva versió de base.

(10.02.2015)

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *