1. Home
  2. Motos
  3. ‘Garatge Moto Guzzi’, la V7 al gust de cadascú
‘Garatge Moto Guzzi’, la V7 al gust de cadascú

‘Garatge Moto Guzzi’, la V7 al gust de cadascú

0
0

La segona generació de la Moto Guzzi V7 manté intacta la personalitat estilística del model anterior: un disseny que estableix un diàleg entre les formes de les Moto Guzzi del passat combinades amb les exigències d’una moto actual que satisfaci a la franja més àmplia possible d’apassionats per les motos i que ara pot convertir-se en una cosa molt més especial amb l’opció ‘Garatge Moto Guzzi’.

Moto Guzzi V 7 II SCRAMBLERMoto Guzzi marca un gir decisiu en la qualitat i amplitud de la seva gamma d’accessoris dedicada a la família V7 amb més de 60 nous accessoris que permetran assolir un nivell de personalització completament únic. I encara hi ha més: també ha resultat molt important l’estudi i desenvolupament de nombrosos elements que permetran que el client personalitzi la seva V7 al nivell d’una autèntica ‘Special’ en les seves diferents interpretacions, des de la Dark Rider a la Scrambler, passant per la Legend i la Dapper. D’aquesta manera la gamma V7 II es multiplica respecte a les tres versions en catàleg, permetent que els amants de les Moto Guzzi creïn un vehicle absolutament únic, original i ‘a mida’.

Personalitzacions perfectament compatibles amb la versió base, tots els propietaris d’una Moto Guzzi V 7 II podran configurar des del seu ordinador la moto segons les seves preferències. Només cal entrar al lloc web (http://es.motoguzzi.it/motoguzzi/es) i accedir al ‘taller’ de Moto Guzzi (http://www.garagemotoguzzi.com).

Garage Moto Guzzi Custom Legend V 7 IIGaratge Moto Guzzi confirma la V7 com una extraordinària plataforma per a la creació de motos ‘Special’, gràcies també a l’entusiasme amb què els millors customizadors afronten la transformació dels models de Moto Guzzi en peces úniques de portada, que els clients podran seleccionar i configurar al web abans d’acudir al seu concessionari.

El naixement de la V7 II suposa un gir decisiu en la seva gamma d’accessoris. També ha sigut molt important l’estudi i desenvolupament de cada detall per garantir i mantenir les característiques funcionals i originals del vehicle, obtenint d’aquesta manera una moto personalitzada i completament original, però alhora perfectament compatible amb la seva versió de base.

(10.02.2015)

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *