Garatge Plana impulsa la sostenibilitat al Festival Perelada amb vehicles totalment elèctrics

Garatge Plana, el concessionari Mercedes-Benz líder de vehicles premium a les comarques gironines, s’associa amb el prestigiós Festival Perelada per promoure la sostenibilitat en aquesta cita cultural tan emblemàtica. L’empresa cedirà diversos vehicles totalment elèctrics de la seva gamma per als desplaçaments interns del festival, reforçant així el compromís amb el medi ambient i la promoció de la mobilitat sostenible.

El Festival Perelada, conegut pel seu programa artístic divers i d’excel·lència, acollirà aquest any una edició especial dedicada a la sostenibilitat. Amb aquesta col·laboració amb Garatge Plana, es busca destacar la importància de les energies netes i la reducció d’emissions de gasos contaminants.

Els vehicles Mercedes-Benz totalment elèctrics cedits per Garatge Plana no només ofereixen un rendiment excepcional, sinó que també tenen un impacte ambiental mínim. Aquesta iniciativa permetrà als participants, artistes i organitzadors del Festival Perelada desplaçar-se de manera còmoda i ecològica dins de l’espai del festival, posant de manifest els beneficis de la mobilitat elèctrica.

“Estem molt orgullosos de col·laborar amb el Festival Perelada en aquesta edició dedicada a la sostenibilitat”, va afirmar Josep Pau, director comercial de turismes de Garatge Plana. “La nostra empresa està plenament compromesa amb la transició cap a un futur més sostenible, i aquesta iniciativa és una oportunitat per demostrar el potencial de la mobilitat elèctrica dins del marc d’un esdeveniment cultural tan destacat com és el Festival”.

“El 2014, el Festival Perelada es va convertir en el primer festival de música en obtenir la certificació d’esdeveniment sostenible a través de l’ISO 20121” afirmava Claudia Blasi, directora de patrocinis Festival Perelada “Any rere any, augmenta la nostra vocació de treballar a fons la sostenibilitat i el quilòmetre zero per tal que la nostra activitat reverteixi en l’economia i el turisme de les comarques de Girona i de la Costa Brava, a la vegada que minimitzem l’impacte ambiental de l’entorn en el qual desenvolupem la nostra activitat. En aquest sentit, estem molt agraïts de poder caminar al costat del Garatge Plana i poder oferir una mobilitat elèctrica i sostenible en el nostre festival”.

El Festival Perelada, que tindrà lloc del 28 de juliol al 5 d’agost, oferirà una experiència artística inoblidable als assistents, tot alhora fomentant la consciència mediambiental. Garatge Plana reafirma així el seu compromís amb la comunitat i el respecte pel medi ambient, promovent l’ús de vehicles elèctrics com a opció sostenible per al futur.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Ja queda menys per la presentació del nou Škoda Superb

Ja queda menys per la presentació del nou Škoda Superb

Amb potències des de 110 kW (150 CV) fins a 195 kW (265 CV), el Superb estarà

Posterior
Audi integra youtube al sistema d’info entreteniment de diversos dels seus models

Audi integra youtube al sistema d’info entreteniment de diversos dels seus models

Cada minut es pugen a YouTube més de 500 hores de vídeo

També et pot interessar
Total
0
Share