1. Home
  2. Actualitat
  3. Garatge Plana presenta les novetats més recents de Mercedes-Benz.
Garatge Plana presenta les novetats més recents de Mercedes-Benz.

Garatge Plana presenta les novetats més recents de Mercedes-Benz.

0
0

Garatge Plana, concessionari oficial de Mercedes-Benz, ha presentat al públic de les comarques gironines les dues novetats més recents de la marca, el GLA i la nova berlina de la Classe C.Mercedes CLA

Amb el GLA, Mercedes-Benz entra la categoria dels SUV compactes premium. La seva estètica és molt similar a la berlina de la Classe A, amb la qual el nou model també comparteix plataforma. Arriba al mercat amb dos motors de gasolina (156 i 211 CV) i dos de gasoil (136 i 170 CV). Els propulsors de 156 i 136 CV van associats a un canvi manual de sis marxes i opcionalment es pot disposar de l’automàtic de 7 relacions i doble embragatge que és de sèrie en les dues versions més potents. La tracció es davantera però en el cas dels dos motors més potents també pot ser total.
MercedesC
La nova Classe C marca diferències amb la seva antecessora tant en el terreny estètic, que ha guanyat molt, com en amplitud interior. I també per ser un centenar de quilos més lleugera, la qual cosa segons la marca permet un estalvi de combustible entorn del 20%. En motors, dos de gasolina (156 i 184 CV) i un turbodièsel (170 CV).

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *