1. Home
  2. Actualitat
  3. Garatge Sala patrocina els Pastorets de Figueres
Garatge Sala patrocina els Pastorets de Figueres

Garatge Sala patrocina els Pastorets de Figueres

0
0

Garatge Sala, concessionari oficial Fiat, Abarth, Jeep, Lancia i Alfa Romeo, ha arribat a un acord de patrocini amb l’Associació Els Pastorets de Figueres. D’aquesta manera, Garatge Sala continua apostant per la cultura i el mecenatge d’actes populars a l’Alt Empordà. “Es una manera d’ajudar a la ciutat de Figueres a tenir uns Pastorets de primer nivell”, ha afirmat Dani Sala, gerent de Garatge Sala. Per la seva banda, Ricard Sayeras, president de l’Associació, va agraïr a Garatge Sala la seva implicació en el projecte i va declarar que “aquests gestos són els que defineixen una gran empresa”. Amb aquest patrocini l’Associació espera millorar la qualitat de la sonorització, renovar la posada en escena i, en definitiva, situar l’espectacle en els nivells de qualitat que es mereix una obra cabdal de la cultura popular catalana com és la sarsuela “El Primer Nadal dels Pastors”.

Els Pastorets de Figueres es representaran els dies 26 i 30 de desembre de 2017 i el dia 7 de gener de 2018 al Teatre Municipal El Jardí.

El Sr. Ricard Sayeras, president de l’Associació Els Pastorets de Figueres, i el Sr. Dani Sala, gerent de Garatge Sala

Els Pastorets de Figueres

L’Associació Els Pastorets de Figueres es va fundar l’any 1993 per tal de recuperar, preservar i dignificar la sarsuela “El Primer Nadal dels Pastors”, escrita íntegrament pel figuerenc mossèn Rossend Fortunet. Fa vuit anys l’Associació va aconseguir recuperar la música i el cant en directe, gràcies a la col·laboració de l’Orquestra Jove Versatile del Casino Menestral. Una de les tasques importants que es realitza és la d’escola de teatre, per la qual cosa van rebre molts elogis al III Congrés de Pastorets de Catalunya. A nivell social, la junta preveu aquest any tornar a editar el llibre amb el text original de l’obra “El Primer Nadal dels Pastors” i encarregar a Alfons Gumbau Massó i Gemma Gumbau Massó una edició revisada i ampliada del llibre sobre la història dels Pastorets de Figueres.

Garatge Sala

El concessionari oficial Fiat, Abarth, Jeep, Lancia i Alfa Romeo es troba situat a Santa Llogaia d’Àlguema, concretament al Pol. Ind. de Sta. Llogaia · Ctra. N-II, km 1,5 · Sta. Llogaia d’Àlguema (Figueres), Tel. 972 50 20 77. Recentment ha millorat les seves instal·lacions. 2.000 m2 d’exposició, diferenciades entre les marques Fiat-Abarth i Jeep-Alfa Romeo, per tal que el visitant es trobi còmode, ben atès i, gràcies a l’equip professional, ben informat sobre totes les novetats i ofertes dels diferents models que es poden trobar. Un espai obert amb les últimes tecnologies per atendre qualsevol consulta. A més, disposa d’una àmplia zona exterior amb una extensa gamma de vehicles industrials. Els professionals de Garatge Sala són experts en el manteniment i conservació de la mecànica del seu vehicle. La constant formació en cursets especialitzats i la importància que l’empresa dóna a crear un grup humà de confiança, són el reflex de la garantia del seu compromís. Podrà comprovar la diferència amb els tallers convencionals en els programes de manteniment del seu vehicle. Els autocontrols de qualitat, la inversió en equipament i noves tecnologies i el tracte amb el client, són les prioritats establertes en el taller. Per a més informació: http://ca.garatgesala.com

IMG_2377

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *