Garcia – Giralt es consoliden en el liderat

La quarta prova de la Copa Gironina de regularitat se celebrava a la població de Montmeló. Amb un total de 75 inscrits, l’organització reunia els vehicles participants en la plaça la Quintana per realitzar les verificacions administratives i tècniques.


L’organització havia preparat un recorregut de 300 km amb 9 zones de regularitat. A les 12:00 h es donava la bandera de sortida des de la plaça de l’ajuntament de Montmeló amb la presència de l’alcalde el Sr Pere Rodríguez. L’equip actual líder del campionat Driver Cars format per Jan Garcia – Sergi Giralt amb el seu afinat Lancia Autobianchi Abarth sortien de nou com a líders de la prova, La família Suñer pare i fill amb el seu VW Golf Gti un altre dels equips a tenir en compte, Cristina Gómez – Miquel Silva Opel Corsa o Santiago Salto – Maria Herrero SEAT 124 entre molts sortien com a favorits. Cal destacar la presència de 4 equips francesos vinguts de la Catalunya del Nord. La participació de dos equips de primer nivell com eren Josep Maria Servia – Nuria Guirado amb un VW Golf GTI Cedit per Clàssics Rent Services i la seva Dona Fina Roman –Yaiza Jiménez amb un Fiat Un Turbo. La divertida parella Dakariana havien decidit fer ral·li haver-hi qui guanyava entre ells dos, ja que la fina es va adjudica l’aposta. Trams Mítics com Sant Feliu de Codines, Costa dels Gats, Sta. Eulàlia de Riuprimer o Granera eren els elegits per l’organització.

La primera secció composta per 4 trams es presentava molt renyida arribant a Prats de Lluçanès on es realitzava un reagrupament d’una hora per reposar forces. Conill –Sols arribaven com a líders provisionals, Seguit de Jan Garcia – Sergi Giralt, tercers Pitu i Josep Suñer.


La segona secció afrontava 5 trams molt selectius com Granera o el Farell eren del gust dels participants. La parella formada per Conill – Soles continuaven líders, cal destacar l’equip de Centelles PERE MARTIN – ALBERT FEIXÀS que amb poques carreres a l’esquena van dur a terme molt bons temps marcat dos scratx. Mala sort per a l’equip de sant Hilari format per XAVIER COMAS-ALBERT PERMAÑE que estaven portant a cap un gran ral·li fins i tot van arribar a marcar un millor temps al tram del Farell, però amb molt mala sort a l’inici de l’últim tram van trencar la maneta del canvi deixant-los fora de carrera.


A l’arribada a Montmeló arribaven com a líders Conill – Soles amb la seva primera victòria, seguit de Jan Garcia – Giralt que es consoliden com a líders provisionals i la família somniar en tercera posició.

A la categoria de motocicletes la victòria va ser per a Manel Malo – Pere Fàbrega amb una Yamaha Tenere.


Gran ral·li en la categoria iniciació de Lluís Gassó – Jaume Gassó Renault Clio Williams amb només tres proves a l’esquena seran un dels equips a tenir en compte aquesta temporada 2022.


La propera prova serà el dia 3 de setembre amb la celebració del Clàssic la Selva.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
CORVE presenta un plec d’al·legacions prèvies a la proposta de delimitació de la zona de baixes emissions

CORVE presenta un plec d’al·legacions prèvies a la proposta de delimitació de la zona de baixes emissions

L’associació argumenta que no s’han tingut en compte tots els actors i que es

Posterior
Bagnaia es passeja a casa seva amb Quartararo segon i Aleix tercer

Bagnaia es passeja a casa seva amb Quartararo segon i Aleix tercer

Mugello, Itàlia

També et pot interessar
Total
0
Share