Garrigolas i Giralt dominen, una vegada més, en el VI Critèrium Clàssic Montmeló

La parella de l’Escuderia Mediterrània va llançada a la revalidació del títol

El dissabte 11 de maig es va celebrar el VI Critèrium Clàssic Montmeló, tercera cita de la Copa Gironina de Regularitat. Els vigents campions i líders de la competició, David Garrigolas i Sergi Giralt, de l’Escuderia Mediterrània, van fer seu el triomf després de deu zones de regularitat d’un total de 350 quilòmetres i repartides en dues seccions.

David Garrigolas i Sergi Giralt han començat aquesta campanya tal com van acabar l’anterior; guanyant. Els de l’Escuderia Mediterrània van llançats cap a revalidar el títol i, fins ara, s’han mostrat intractables amb el seu VW Golf GTI. Pere Martín i Gil Tarabal, amb un Opel Kaded GSI, van firmar un Critèrium Clàssic Montmeló impecable, fet que els va impulsar fins a la segona plaça. La parella Juanola, amb Pierre i Daphne, van protagonitzar una prova de menys a més amb el VW Golf GTI MK-I, i van pujar al tercer esglaó del podi; els Juanola ens tenen acostumats a entrar en aquestes posicions de privilegi.

Pel que fa a la Categoria d’Iniciació, que des de l’organització la defineixen sempre com a “la pedrera de la competició”, Esteban Queraltó i Albert Palleja es van endur una victòria molt lluitada, i s’erigeixen en un dels equips revelació d’aquesta temporada.

La pròxima cita de la Copa Gironina de Regularitat serà el VII Rally Ripollès Clàssic, celebrat el 7 de setembre.

Text: Roger Amores / Foto: Sergi Campdelacreu

Total
0
Shares
Anterior
Més de 70 jugadors participen en el Torneig Garatge Plana Mercedes Trophy de Golf

Més de 70 jugadors participen en el Torneig Garatge Plana Mercedes Trophy de Golf

Félix Carlos Gomez i Jordi Ruano van ser els guanyadors del dia

Posterior
Conduir una moto et fa més feliç

Conduir una moto et fa més feliç

Un estudi realitzat per Pont Grup analitza els motoristes d'Espanya

També et pot interessar
Total
0
Share