1. Home
  2. Motos
  3. Gaudeix molt més de la teva Triumph
Gaudeix molt més de la teva Triumph

Gaudeix molt més de la teva Triumph

0
0

Triumph 2

Fins al proper 30 d’abril, els qui comprin i matriculin la nova Street Triple, Speed Triple (o les seves versions R), Daytona 675, Explorer o Explorer XC sortiran del concessionari amb el següent regal; un kit d’accessoris específics, per a cada model, amb la seva instal·lació gratuïta.

Les Street Triple i Street Triple R incorporen la cúpula, la quilla i la tapa de seient del mateix color de la moto i tenen un valor de més de  600 €.

Les Speed Triple i Speed Triple R inclouen un kit d’accessoris valorat en gairebé 2.000 € que està compost per silenciadors Arrow (Slip-on) homologats, seient confort i dipòsits anoditzats de color negre per a les bombes de fre davanteres i posteriors.

Amb la Daytona 675 podràs presumir d’una veritable moto de competició. El seu kit valorat en més de 800 € inclou el canvi ràpid Triumph Quickshifter, protectors de xassís, seient confort per al pilot i dipòsits anoditzats per a les bombes de fre davanteres i posteriors de color negre.
Triumph 4

Els més aventurers  també podran beneficiar-se d’aquesta promoció ja que Triumph ha inclòs un complet conjunt d’accessoris valorat en gairebé 1.500 euros per als seus models Explorer (amb llanda d’aliatge o de radis) i Explorer XC. D’aquesta manera, qui adquireixi qualsevol d’aquestes trail se’n durà gratuïtament un joc de maletes, que tenen una capacitat total de 62 litres, el sistema de fixació dinàmica i oscil·lant, el seient calefactable per al pilot i el kit de punys calefactables amb temperatura dual i commutador CNC.

(17.02.15)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *