1. Home
  2. Actualitat
  3. Gemma Mengual, imatge dels nous pneumàtics de Bridgestone
Gemma Mengual, imatge dels nous pneumàtics de Bridgestone

Gemma Mengual, imatge dels nous pneumàtics de Bridgestone

0
0

Gemma Mengual serà l’imatge del nou pneumàtic de Bridgestone, anomenat Drive Guard. Un producte “revolucionari” que segons la marca permet als vehicles seguir circulant amb seguretat després de patir una punxada durant una distància de 80 km a 80 km/h.

Mark Tejedor i Gemma Mengual (Foto: Bridgestone)
Mark Tejedor i Gemma Mengual (Foto: Bridgestone)

“Gemma Mengual, per la seva personalitat i la seva brillant trajectòria professional, representa perfectament, els valors que caracteritzen tant a la companyia com al seu nou pneumàtic per turisme, DriveGuard”, va assenyala Mark Tejedor, director general de Bridgestone per a la regió Sud-oest d’Europa.

La marca ha escollit Mengual perquè és “una persona exigent, mare de família, que prima per damunt de tot la seva seguretat i la dels seus, a l’hora de seure al volant. Que busca les millors prestacions en qualsevol condició que redueixin al mínim els riscos a la carretera, al temps, que demana una conducció confortable i un consum de combustible eficient”, va afegir l’executiu.

L’acord, que tindrà un any de durada, inclou la participació de l’esportista, que està preparant els Jocs Olímpics de Río de Janeiro, en diferents campanyes i accions promocionals relacionades amb el nou pneumàtic.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *