1. Home
  2. Actualitat
  3. Girona ja té concessionari oficial Harley-Davidson
Girona ja té concessionari oficial Harley-Davidson

Girona ja té concessionari oficial Harley-Davidson

0
0

interior botiga

Després de 5 anys, Harley-Davidson torna a la província de Girona. Des de l’1 de juny ja hi ha concessionari oficial, ubicat a Fornells de la Selva, al costat del concessionari de cotxes Renault-Dacia. El nou gerent del concessionari, Jack Juandó va agraïr al públic assistent la seva presència i va explicar que per a ell era un somni que tenia de petit poder formar part algun dia de la familia Harley-Davidson. Segons el Sr. Juandó, quan una persona entra en una botiga Harley compra un estil de vida, una filosofia, una cultura, i li regalen la moto.

Per la seva banda, la Directora General de Harley-Davidson a Espanya i Portugal, Marta Suriñach, va explicar que Girona havia de tenir una botiga i que després de dos anys treballant-hi van trobar en Jack Juandó la persona ideal per liderar aquest projecte. A més, va agraïr molt especialment al seu Staff Tècnic que ha pogut fer possible aquesta obertura. Finalment, va fer entrega d’una placa commemorativa que atorga a la botiga de Fornells de la Selva el segell de qualitat, cumplint aixís amb tots els estàndards de la marca de Milwaukee.

Entrega placa oficial

A l’acte van assistir diferentes autoritats com, per exemple, el Sr. Ernest Planas, president de l’associació CORVE, el Sr. Narcís Boschdemont, alcalde de Fornells de la Selva, el Sr. Cristóbal Sánchez Torreblanca, regidor de l’Ajuntament de Girona, el Sr. Salvador Servià, ex-pilot de rallyes i ex-director del Circuit de Catalunya i el Sr. Òscar Nebreda, dibuixant gràfic i aficionat al món de Harley-Davidson, entre altres.

oscar nebreda

A l’exterior, el nombrós públic va poder disfrutar dels serveis gastronòmics de diferents foddtrucks instal·lats per l’ocasió, de l’exposició improvisada de diferentes Harleys aparcades en fila índia i del concert en directe del grup The Seventies, un grup de rock and roll que versiona grups dels anys 70, com per exemple, AC/DC, ZZ Top, Led Zeppelin, The Clash, Deep Purple, etc, que va animar la festa d’inauguració d’aquesta nova botiga, que hauria d’esdevenir tot un referent a la província de Girona.

concert

HARLEY-DAVIDSON GIRONA: CTRA N-II, 21 BIS – FORNELLS DE LA SELVA 17458
Tel. 972 476 404

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *