1. Home
  2. Actualitat
  3. Girona, plagada de radars de tram
Girona, plagada de radars de tram

Girona, plagada de radars de tram

0
1

Girona serà la província catalana amb més radars de tram per quilòmetre de carretera un cop tots els que s’hi estan instal·lant estiguin operatius. Quan això passi hi haurà nou aparells, un per cada 261 quilòmetres de carretera.

Segons publica el Diari de Girona el Servei Català de Trànsit té actualment a les Comarques Gironines cinc radars en funcionament i se n’hi estant instal·lant 4 més: 2 a la N-II i 2 a la C-65 entre el Baix Empordà i el Gironès. Els que actualment estant en funcionament aparells a la variant de Girona i a la C-65 entre Cassà i Llagostera.

Les Comarques de Barcelona segueixen a la llista amb vuit radars en funcionament i quatre més en previsió. Tindrà en total 12 radars de tram sobretot al Vallès i el Llobregat essent la zona catalana amb més aparells d’aquesta tipologia en nombres absoluts. En nombres relatius hi haurà un radar per cada 330 quilòmetres.

Les Comarques de Lleida tenen dos radars de tram en funcionament i les de Tarragona cap, però dos estant en previsió.

Segons el SCT abans d’acabar el 2016 han d’entrar en funcionament 10 radars de tram, alguns dels quals ja estan muntants però l’organisme vol que comencin a sancionar tots de cop.

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *