1. Home
  2. Actualitat
  3. Girona Scooter Rally escalfa motors
Girona Scooter Rally escalfa motors

Girona Scooter Rally escalfa motors

0
0

Un any més es celebrarà la Girona Scooter Rally. Es tracta d’una trobada dels amants de les motocicletes Vespes que es realitza cada any, en aquest cas, la cita serà el 14 d’abril. La Girona Scooter Rally és, a més d’un rally, un punt de trobada d’amics i aficionats a un tipus de motocicletes que van marcar la història del motor d’aquest país.

Enguany, com a novetat, cal destacar la possibilitat de quedar-se a dormir. La Girona Scooter Rally començarà a les 9.00h del 14 d’abril al Passeig Ramon Folch de Girona. A les 10h hi haurà una mostra d’habilitat damunt aquestes motocicletes i, tot seguit, començarà la ruta.

Organitza: Girona Scooter Club. Encara hi ha temps per inscriure’s. Qui estigui interessat només ha d’omplir el següent formulari: http://bit.ly/2Ft6jcQ

Per a més informació: gironascooterclub@gmail.com.

La presentació de les primeres 15 motos Vespa va tenir lloc a l’abril de 1946 al Club de Golf de Roma. En acabar la Segona Guerra Mundial, Piaggio va tenir la visió d’un mitjà de transport còmode, de fàcil maneig i barat. L’enginyer aeronàutic Corradino D’Ascanio va dissenyar un vehicle d’aspecte revolucionari per a la seva època: va posar el motor sobre la roda posterior i va idear el braç davanter pensant en el tren d’aterratge d’un avió. Explica la llegenda que, quan Piaggio la va veure, va exclamar: «Bell, el meu sembra una vespa» (Bonica, em recorda una vespa, en italià), al·ludint a la forma del vehicle: part posterior més gruixuda connectada a la part frontal per una cintura prima, i el manillar com les antenes. A Catalunya, des de la seva aparició a mitjans dels cinquanta, milers de Vespes van omplir els carrers de les ciutats, formant part de les nostres vides i de la nostra història. 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *