1. Home
  2. Actualitat
  3. Girona tindrà una botiga exclusiva de motos elèctriques
Girona tindrà una botiga exclusiva de motos elèctriques

Girona tindrà una botiga exclusiva de motos elèctriques

0
0

El proper dijous, 22 de febrer, Silence, empresa catalana líder de motos elèctriques, obrirà la nova botiga a Salt, darrera Espai Gironès, de la mà del Grup Mircat.

Silence, actualment l’empresa líder de motos elèctriques a Espanya, inaugura una nova Flagship Store a Salt (Girona), ampliant així els punts de venda per tot el país segons els objectius d’expansió marcats. Aquesta nova botiga s’obre gràcies a l’acord amb el Grup Mircat, liderat per Xavier Mira.

S’ha creat en el local un disseny inspirat en una smart city per traslladar la seva essència més pura a tots els ciutadans. El local, de 90 m2, és la viva imatge de l’ambient ressò a què s’aspira eliminant la contaminació gràcies al transport elèctric.

El proper dijous 22 de febrer a les 19 h tindrà lloc la inauguració oficial al C/ Pla de Salt, 20, al costat del centre comercial Espai Gironès. Durant l’acte es comptarà amb Xavier Mira, Ceos del Grup Mircat; Carlos Sotelo, Ceo de Silence; l’alcalde de Salt, Jordi Viñas i Xifra; i la presència de les jugadores del primer equip de bàsquet del Spar CITYLIFT Girona, equip esponsoritzat per Silence Girona.

La inauguració estarà plena de sorpreses i per això Silence no vol que us la perdeu per res del món. Així que tots els que no pugueu assistir a la inauguració d’aquesta nova Flagship Store ho podreu veure en directe a través de l’Instagram i Facebook.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *