1. Home
  2. Actualitat
  3. Giropark renova la concessió de la zona blava de l’Estartit
Giropark renova la concessió de la zona blava de l’Estartit

Giropark renova la concessió de la zona blava de l’Estartit

0
0
Zona Blava Estartit (Foto: Google Maps)
Zona Blava Estartit (Foto: Google Maps)

GiroPark, Centre Especial de Treball del Grup Mifas, continuarà gestionant la zona blava de l’Estartit durant dos anys més, fins al 2018. Ha estat l’empresa guanyadora del concurs per a la gestió de la zona de pagament que ja gestiona des de l’any 2004 i que enguany, estarà en funcionament fins al 30 de setembre, en horari de dilluns a diumenge de 10h a 22h.

Per a la seva gestió, GiroPark ha contractat tres persones, totes elles amb discapacitat física i sorgides de la Borsa Laboral de l’entitat que han rebut una formació específica de de controlador de zona blava impartida per la Fundació Mifas. El personal contractat farà el control de les 197 places d’aparcament de zona blava de la població i oferirà informació i atenció a l’usuari.

L’objectiu principal dels Centres Especials de Treball del Grup MifasS són la creació de llocs de treball per al col·lectiu de persones amb discapacitat i que els guanys de l’activitat es reinverteixen a la Fundació de l’entitat que gestiona dos centres de dia i una residència.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *