1. Home
  2. Motos
  3. Gold Wing F6B 40th Anniversary
Gold Wing F6B 40th Anniversary

Gold Wing F6B 40th Anniversary

0
0

Per celebrar els 40 anys de producció de la Gold Wing, Honda llança la Gold Wing F6B 2015 que ha rebut dues importants actualitzacions. La primera és la marxa enrere que ara ve de sèrie en la Gold Wing F6B i la segona és el control de creuer electrònic.

Gold Win

El que inicialment atrau l’atenció és l’estil de la Gold Wing F6B. La seva pantalla baixa flueix harmoniosament des de la part frontal a la posterior.

 

Per al 2015 la nova pintura Plata Bullet Mat Metal·litzada contrastada pel bastidor, forquilla, llandes i basculant negres, aportarà a la Bagger més gran d’Honda una presència subtil i cool.

Els seients proporcionen confort de llarga distància al conductor i al passatger i el sistema de so amb 4 altaveus garanteix poder escoltar el sistema estèreo RDS, fins i tot a alta velocitat.

El bastidor de doble biga d’alumini proporciona solidesa i permet una gran manejabilitat a la motocicleta, a la qual també hi contribueixen la seva forquilla telescòpica de 45mm amb anti-enfonsament i la seva suspensió Pro-Link. Un sistema de frens ABS Dual Combinat assegura una potència de frenada ràpida i segura sobre una gran varietat de tipus de superfícies i condicions de marxa.

La Gold Wing F6B 2015 equipa un motor de sis cilindres horitzontals oposats de 1.832 c, SOHC i 2 vàlvules, i té una potència de 118 CV. La caixa de canvis de cinc velocitat inclou una marxa llarga super-directa i transmet el parell motor per mitjà d’un cardan.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *