1. Home
  2. Actualitat
  3. Goodyear i Dunlop entre els pneumàtics més ben valorats per l’OCU
Goodyear i Dunlop entre els pneumàtics més ben valorats per l’OCU

Goodyear i Dunlop entre els pneumàtics més ben valorats per l’OCU

0
0

L’OCU, en el seu informe de pneumàtics d’estiu, ha analitzat 26 models diferents, en dues mides diferents, amb proves sobre asfalt sec entre les quals s’inclouen distància de frenada de 100 a 0 km/h, adherència, estabilitat en canviar de carril i traçar corbes a 150 km/h i manejabilitat a màxima velocitat. Aquests pneumàtics han estat també valorats en condicions de pluja per comprovar la seva resposta a l’hidroplaneig i s’ha avaluat la seva durada en un banc de proves amb diferents tipus d’asfalt.

Goodyear Dunlop

Com a resultat d’aquestes proves, dos pneumàtics de Goodyear Dunlop s’han situat entre els tres primers en la mida 195/65R15V destacant per les seves bones qualitats en els diferents tests a què van ser sotmesos.

En concret, el Goodyear EfficientGrip Performance ha estat guardonat com el millor pneumàtic amb 68 punts, destacant per la seva adherència a la carretera mullada. Entre els seus punts forts, comportament en carretera seca, sobre asfalt mullat, bona durabilitat i capacitat de fer reduir el consum de combustible.

Per la seva banda, el Dunlop SportBlueResponse amb 67 punts es troba també situat en els llocs d’honor, destacant igualment per la seva bona resposta tant en sec com en mullat, així com també per la seva capacitat de contribuir a la reducció del consum de carburant.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *