1. Home
  2. Actualitat
  3. Goodyear llança el seu pneumàtic d’hivern de novena generació
Goodyear llança el seu pneumàtic d’hivern de novena generació

Goodyear llança el seu pneumàtic d’hivern de novena generació

0
0

Goodyear ha anunciat el llançament de la novena generació de la seva gamma UltraGrip de pneumàtics d’hivern, unes rodes especialment indicades quan la temperatura baixa dels vuit graus centígrads.

Ultragrip
El nou UltraGrip 9 ofereix un millor rendiment en neu en comparació al seu predecessor. Per aconseguir-ho, els canals i les vores del disseny de la banda de rodament del nou pneumàtic s’han desenvolupat de tal manera que coincideixin amb l’empremta del pneumàtic quan es maniobra. Així, el pneumàtic ofereix una bona resposta durant la conducció tant en les corbes, com en frenar i a l’accelerar. A més, la geometria variable dels blocs proporcionen una bona tracció en neu mentre que l’elevada densitat de canals, amb una empremta més quadrada, millora les prestacions sobre gel. Els solcs hidrodinàmics de l’UltraGrip ofereixen una resistència a l’hidroplanatge i un rendiment sobre aiguaneu excel•lent.

El compost de l’UltraGrip 9 també ofereix millores en relació al seu predecessor. S’ha creat una barreja especial en el compost, que inclou oli vegetal i resina que permet millorar la tracció en superfície mullada, ofereix millors prestacions en neu i gel i millora l’adherència del pneumàtic en condicions hivernals. L’UltraGrip 9 és el primer pneumàtic d’hivern que s’ofereix amb dos dibuixos diferents, en funció de la mida. S’ha dissenyat així per proporcionar les millors prestacions possibles en totes les mides de la gamma.

Aquest pneumàtic ja està disponible en 33 mides, i, amb la seva gamma de 14 a 16 polzades, es dirigeix a cotxes petits i mitjans.

El preu de venda oscil•la entre els 79 € i els 166 €, depenent de les seves característiques.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *