1. Home
  2. Actualitat
  3. Goodyear presenta un nou pneumàtic d’hivern d’altes prestacions
Goodyear presenta un nou pneumàtic d’hivern d’altes prestacions

Goodyear presenta un nou pneumàtic d’hivern d’altes prestacions

0
0

Goodyear ha presnetat un nou pneumàtic d’hivern d’altres prestacions anomenat UltraGrip Performance. Un pneumàtic, que segons la companyia, “ofereix una  adherència i una manejabilitat excel·lents per enfrontar-se a les diferents condicions hivernals com neu, aiguaneu o gel”.

Foto: Goodyear
Foto: Goodyear

Segons l’empresa, l’UltraGrip Performance “es basa en el llegat de 44 anys d’innovació i en l’experiència que ens donen els més de 60 milions de pneumàtics d’hivern de la família UltraGrip venuts per Goodyear des que el 1971 va néixer aquesta reeixida gamma de pneumàtics per fer front a les condicions hivernals”.

El nou pneumàtic es caracteritza per uns canals optimitzats mitjançant un sistema d’entrellaçat, un dibuix de la banda més evolucionat i un gran nombre d’activadors dels blocs que li proporcionen “una adherència excel·lent” i una “alta manejabilitat en totes les condicions de l’hivern”.

Els seus solcs hidrodinàmics milloren la resistència a l’aquaplaning i l’aiguaneu en carreteres mullades o amb restes de neu i l’empremta més quadrada, que facilita una distribució de la pressió més uniforme, es tradueix en un millor rendiment en superfícies seques i gelades durant tota la vida del pneumàtic. La banda compta amb un indicador de desgast que permet al conductor canviar de pneumàtics dins dels intervals adequats, mantenint així un rendiment òptim en totes les condicions de l’hivern.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *