1. Home
  2. Actualitat
  3. Goodyear recomana els seus pneumàtics d’hivern UltraGrip
Goodyear recomana els seus pneumàtics d’hivern UltraGrip

Goodyear recomana els seus pneumàtics d’hivern UltraGrip

0
0

El pneumàtic d’hivern, també conegut com  pneumàtic de contacte o M+S, ofereix un comportament òptim per sota dels 7ºC, amb un rendiment superior al d’un pneumàtic d’estiu en qualsevol tipus de superfície (seca, mullada, amb gel o neu).

Pneumàtics Goodyear

Aquesta temperatura, molt habitual a l’hivern en gran part de la nostra geografia, converteix el pneumàtic d’hivern en un aliat de la conducció, ja que a diferència de les cadenes que només es poden muntar en superfícies amb neu, el pneumàtic d’hivern una vegada muntat, té un comportament similar al d’un pneumàtic d’estiu però millorant en comparació la tracció, la frenada, la maniobrabilitat, la resistència a l’hidroplanatge i l’adherència.

Goodyear és una de les marques amb més experiència i guardons pels seus pneumàtics d’hivern. La família UltraGrip es va llançar el 1971 i des de llavors s’han fabricat 60 milions d’unitats de les seves 8 generacions. Les seves diferents versions cobreixen des de turismes fins a furgonetes, sempre proporcionant el millor rendiment davant baixes temperatures, neu i gel.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *