1. Home
  2. Actualitat
  3. Goodyear redueix el soroll dels cotxes gràcies a la seva nova tecnologia SoundComfort.
Goodyear redueix el soroll dels cotxes gràcies a la seva nova tecnologia SoundComfort.

Goodyear redueix el soroll dels cotxes gràcies a la seva nova tecnologia SoundComfort.

0
0

Goodyear ha anunciat el llançament d’una nova tecnologia que redueix el soroll provocat per la ressonància de la cavitat del pneumàtic.

Goodyear SoundComfort

La nova tecnologia Goodyear SoundComfort es caracteritza per una espuma de poliuretà de cel·les obertes que es troben a la superfície interior del pneumàtic. La tecnologia disminueix el pic sonor de la Capacitat de Ressonància del Pneumàtic (TCR, sigles en anglès) que es produeix quan el pneumàtic roda sobre una superfície per sobre d’11 decibels i aconsegueix una reducció del soroll interior de fins a 4 decibels, la qual cosa permet que la cabina del vehicle sigui més silenciosa dins d’un ampli ventall de velocitat.

La nova tecnologia SoundComfort s’ha dissenyat amb l’objectiu de fer que la conducció sigui més agradable, amb la qual cosa els conductors i els passatgers poden gaudir més de la conversa o la música durant el trajecte.

La tecnologia SoundComfort de Goodyear és més eficient econòmicament, més ferma durant tota la vida del pneumàtic i el suficientment  més lleugera per evitar qualsevol impacte negatiu en quilometratge, resistència al rodament o capacitat de velocitat. Està disponible per a pneumàtics d’estiu, hivern, tot l’any i RunOnFlat.

 

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *