Home Actualitat Goodyear regala 50 €
Goodyear regala 50 €

Goodyear regala 50 €

0
0

Goodyear vol que els conductors que canviïn els seus pneumàtics aquesta primavera gaudeixin de dues avantatges: una adherència excepcional que els permeti circular amb seguretat per la carretera i fins a 50 € en una targeta de dèbit per gaudir encara més del seu viatge.
Pneumatic Goodyear
La mecànica és senzilla. Aquells que comprin un mínim de 2 pneumàtics Goodyear a partir de 16” ens els establiments adherits a la promoció, podran obtenir una targeta de dèbit per gastar quan ho desitgin. Per la compra de dos pneumàtics de 16” el client aconseguirà 15 €. En cas de comprar els quatre pneumàtics d’aquesta mida, el client obtindrà 30 €. En el cas de la compra de dos pneumàtics de 17” o major, aconseguirà 30 €, que arribarà als 50 € si s’adquireixen els quatre pneumàtics.
Per beneficiar-se d’aquesta promoció, el conductor únicament haurà d’entrar a la pàgina web www.goodyear.es per buscar el taller més pròxim i el pneumàtic que necessita. Un cop realitzada la compra haurà d’omplir el formulari corresponent, introduint el número de cupó rebut i adjuntant la factura. En només uns dies rebrà per correu la targeta. La promoció estarà activa fins al proper 18 de maig.

Deixa un comentari