1. Home
  2. Actualitat
  3. Goodyear regala 50 €
Goodyear regala 50 €

Goodyear regala 50 €

0
0

Goodyear vol que els conductors que canviïn els seus pneumàtics aquesta primavera gaudeixin de dues avantatges: una adherència excepcional que els permeti circular amb seguretat per la carretera i fins a 50 € en una targeta de dèbit per gaudir encara més del seu viatge.
Pneumatic Goodyear
La mecànica és senzilla. Aquells que comprin un mínim de 2 pneumàtics Goodyear a partir de 16” ens els establiments adherits a la promoció, podran obtenir una targeta de dèbit per gastar quan ho desitgin. Per la compra de dos pneumàtics de 16” el client aconseguirà 15 €. En cas de comprar els quatre pneumàtics d’aquesta mida, el client obtindrà 30 €. En el cas de la compra de dos pneumàtics de 17” o major, aconseguirà 30 €, que arribarà als 50 € si s’adquireixen els quatre pneumàtics.
Per beneficiar-se d’aquesta promoció, el conductor únicament haurà d’entrar a la pàgina web www.goodyear.es per buscar el taller més pròxim i el pneumàtic que necessita. Un cop realitzada la compra haurà d’omplir el formulari corresponent, introduint el número de cupó rebut i adjuntant la factura. En només uns dies rebrà per correu la targeta. La promoció estarà activa fins al proper 18 de maig.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *